kad citam tovje rijeci, istodobno osjecam tu frustraciju i razocaranje jer sam je i meni tako bilo.mihim prvotno napisa
meni bebac sad ima 3.5 mj. naravno posto sam prvorotkinja i nemam nikog kraj sebe da mi savjetuje o takvim stvarima uvijek sam bila u panici i razocarana!!
kad bi vidila da su mi cice mekane, onda se idem izdajati i jedva izdojim 20-30ml i budem sva nervozna misleci kako ce moja jadna beba s tima preziviti!!! ALI sam sad skuzila da uopce nije to pravilo i da samo beba ima tajni kod za mlijeko, te da ona moze izvuci najvise, koliko joj je potrebno, pod uvjetom da si ti OPUSTENA i da vjerujes da ce tvoje tijelo obaviti tu funkciju bez ikakvih problema, nemoj misliti dok beba cica da nema mlijeka, jer to utjece na let down, i onda naravno da ce beba biti nervozna. drugo pravilo je da pijes dovoljno tekucine, i to najbolje vodu, pri svakom podoju popij si casu vode obavezno.
eto, nadam se da ce ti moj savjet pomoci, meni su sad cice mekane skroz, i dok dojim tako sam opustena i dajem bebacu na zahtjev i super nam je, dobio prosli mjesec 1kg.
zelim ti lijepe i sretne podoje od srca![]()