Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Da li ima dovljno, oce nestat?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj amalia prvotno napisa
    evo me
    Beba je sada 3mj i 10dana
    prvi mj- 1200
    drugi mj- 800- to me malo zabrinulo
    800 gr je vrlo vrlo dobro dobivanje na kilaži :D Minimum je 450 gr

Tijekom 2.- 3. mj imali smo problema sa zelenim stolicama, zvala sam vas i rekli ste mi da je to bilo zbog prebrzog otpuštanja mlijeka, nakon toga se ta količina smanjila odnosno izjednačila se ponuda- potražnja pa me i za to strah da gubim mlijeko.
    Mlijeko se ne može izgubiti. I da sada poželiš zaustaviti laktaciju, jaaaako bi se dobrano namučila da to postigneš. Ne može ono nestati. Koliko dijete sisa, toliko se mlijeka pravi. Dakle samo daj djetetu da sisa kad god traži, i to je to.

Brojke djetetovog dobivanja na kilaži govore da SVE RADIŠ dobro, dakle samo nastavi tako dalje i opusti se

još jedno pitanje: da li je dobro da se izdajam nakon svakog podoja još 2-3 minute?
    Nije dobro. Nema potrebe za tim, jer nepotrebno šalješ signal tijelu da poveća količinu mlijeka. To se samo treba raditi kad se treba nabildati količina. Obzirom da kod vas sve funkcionira, dijete doba više nego dovoljno, u tom slučaju svakako treba prepustiti djetetu da diktira količinu mlijeka.

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

imam još jedno pitanje vezano za dobivanje na težini, u urinokulturio je nađen enterococcus 10 na 3, da li to može remetiti kilažu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •