800 gr je vrlo vrlo dobro dobivanje na kilaži :D Minimum je 450 gramalia prvotno napisa
![]()
Mlijeko se ne može izgubiti. I da sada poželiš zaustaviti laktaciju, jaaaako bi se dobrano namučila da to postigneš. Ne može ono nestati. Koliko dijete sisa, toliko se mlijeka pravi. Dakle samo daj djetetu da sisa kad god traži, i to je to.Tijekom 2.- 3. mj imali smo problema sa zelenim stolicama, zvala sam vas i rekli ste mi da je to bilo zbog prebrzog otpuštanja mlijeka, nakon toga se ta količina smanjila odnosno izjednačila se ponuda- potražnja pa me i za to strah da gubim mlijeko.
Brojke djetetovog dobivanja na kilaži govore da SVE RADIŠ dobro, dakle samo nastavi tako dalje i opusti se![]()
Nije dobro. Nema potrebe za tim, jer nepotrebno šalješ signal tijelu da poveća količinu mlijeka. To se samo treba raditi kad se treba nabildati količina. Obzirom da kod vas sve funkcionira, dijete doba više nego dovoljno, u tom slučaju svakako treba prepustiti djetetu da diktira količinu mlijeka.još jedno pitanje: da li je dobro da se izdajam nakon svakog podoja još 2-3 minute?![]()