Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: HTS Be safe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    koliko znam, kod nas jedino HTS BeSafe ima model koji se iznad 13 kg postavlja suprotno od smjera vožnje
    Uf, ta je paprena.
    Morat ću protegnut noge do Heinzelove da vidim jel možda možemo još neko vrijeme ipak biti u Maxi cosi-ju. Naime, malecka je jedva dosegla 9 kg i još je hipotona pa bih je rado još neko vrijeme vozila u suprotnom smjeru. Po visini mislim da bi možda moglo još neko kraće vrijeme, no rado bih čula drugo mišljenje. Nama je zapravo najveći problem to što ima premalo prostora za noge pa tako cijelo vrijeme dok se nožicama upire u naslon stražnjeg sjedala izvrće stopala što ne bi smjela.
    Da li je ova Be safe odmaknutija od naslona stražnjeg sjedišta na neki način?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj grom prvotno napisa Vidi poruku
    Uf, Nama je zapravo najveći problem to što ima premalo prostora za noge pa tako cijelo vrijeme dok se nožicama upire u naslon stražnjeg sjedala izvrće stopala što ne bi smjela.
    mislim da ovo nije problem. ako je 9 kg, a visina glavice je 5 prstiju od ruba sjedalice onda je ne bi trebalo prebacivati u novu kategoriju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •