mi smo kupili izi comfort isofix 1-4 g i jako smo zadovoljni..isprva smo isli kupiti combi ali smo odustali jer je malena nonstop lupala nogom o "nogu" combija (postoji neki nastavak koji gura sjedalo i to ju je nerviralo a imamo i specificnu situaciju da nam dijete urla cijelo vrijeme voznje kad se vozi unatrag a jos smo prije be safe imali 5 mj. posudjenu recaro u smjeru voznje pa bi se teze naviknula..svakako su dobre i jedna i druga (combi i comfort)..kad ne bi imala nas problem definitivno bi uzela combi.
u odnosu na recaro mi se svidja sto je kod besafea bolja tkanina (recaro je od toplijeg materijala i plisa pa je koma sto se tice znojenja) i sto se sastrane namjestaju polozaji pa je puno prakticnije spustiti polozaj ako dijete spava..jako je udobna i ima dobru zastitu za glavu.
sjedalica izi kid je namjenjena samo za njemacko trziste pa je kod nas ni nema

odgovor za grom- sjedalica bi trebala biti odmaknutija jer ima tu "nogu"..ali vidis moja prevrce noge po tome pa isto nije neko rjesenje..kad dodjes u fun4mum ducan di ih prodaju odi s djetetom i isprobaj pa ces vidjeti kako ti se cini