Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: HTS Be safe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cowgirl avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Gdje ti se klimata? Provjeravaš tamo gdje je sjedalica učvršćena (dakle na postolju s isofixom) tu ne bi smjelo mrdati ni milimetra.
    Ja sam ručku gurala u sjedalo dokle god sam mogla okretati ručicu.
    Ja voziti vidim, možda gledam u retrovizor, nemam pojma
    Za montažu na suvozačko ne vjerujem da bi kod nas netko prigovarao, ali to je ipak najnesigurnije mjesto u vozilu, pa još ako se airbag ipak uključi...

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj cowgirl prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje ti se klimata? Provjeravaš tamo gdje je sjedalica učvršćena (dakle na postolju s isofixom) tu ne bi smjelo mrdati ni milimetra.
    Ja sam ručku gurala u sjedalo dokle god sam mogla okretati ručicu.
    Ja voziti vidim, možda gledam u retrovizor, nemam pojma
    Za montažu na suvozačko ne vjerujem da bi kod nas netko prigovarao, ali to je ipak najnesigurnije mjesto u vozilu, pa još ako se airbag ipak uključi...
    Tek sad vidim...
    Donji dio sjedi posve čvrsto, no gornji nije onako čvrst kao što je to bio slučaj s jajetom. No, pretpostavljam da ne može ni biti budući da je ova sjedalica znatno viša.
    Što se mrtvog kuta tiče, nema nikakve šanse da išta vidim kroz stražnji desni prozor (sjedalica je okrenuta suprotno od smjera vožnje iza suvozačkog sjedala). Možda je do auta, možda do mene jer mi je sjedalo dosta naprijed, no sad sam se već privikla da budem dodatno oprezna i orjentiram se isključivo na retrovizore.
    Malecka je, nakon početnog užasa, zadovoljna činjenicom da sad konačno vidi van pa makar to i ne bilo prema naprijed.
    Zanima me postoji li za tu sjedalicu neka vrsta ljetne navlake? T se dosta znoji u njoj a u kombinaciji s dermitisom to i nije neka sreća.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •