Hajde curke, treba nam pomoć!
Malo sam zbunjena....danas je mom bebonji 18 dana. Zadnja 2 dana je stalno na sisi, a meni sise kao da se ne stignu ni napuniti mlijekom...stalno su mekane :/ Inače po noći spava 4-5 sati u komadu, a sinoć smo imali buđenja svakih 1.5h, 2h. Sisa nekih 10 minuta aktivno i čujem ga da guta. Onda obično zaspe na 5 minuta pa opet hoće sisu. Onda ga vratim na istu sisu i još malo guta, a onda sisa u prazno- u nedogled. Onda ja pomislim da u toj sisi više nema mlijeka pa ga sljedeći put kad traži (nakon 20 min.) prebacim na drugu dojku. I opet se ponovi isto- aktivno sisanje 10min. pa ponovljeno sisanje i onda sisanje u prazno. I tako po cijeli dan u krug. Već jedno 4 dana kaki jednom dnevno- do tada je kakio nakon svakog podoja. Može li onaj skok u razvoju sa 3 tjedna početi malo ranije? Jer ne znam čemu bi drugom pripisala ovo što nam se događa
Sa točno 14 dana smo bili na lapizaciji pupka kod pedijatra i onako usput sam ga vagnula- dobio je 500g od svoje porođajne težine (nemam pojma s koliko je izašao iz bolnice), što mi se čini super. I opće stanje mu je dobro pa pretpostavljam da te smanjene stolice nisu znak da je gladan.
Što vi mislite, je li nam skok u razvoju došao malo ranije? :/