Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Kostolomci, pobrojimo se!

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Kostolomci, pobrojimo se!

Mislim, naravno, na one koji kosti lome sebi, ne drugima.

Nismo cini se, dugo imali neki 'pobrojimo se' topic, a nama je tema jako aktualna.

Antun je prekjucer slomio tri prsta na lijevoj ruci, nakon sto je prije tek tri tjedna skinuo gips na stopalu.
    Nije nam bas bilo svejedno, a i on je poceo vjerovati u to da je pravi baksuz i da nema srece u zivotu.

Ovo mu je vec cetvrti lom u zivotu (jos u vrticu je slomio kljucnu kost, a pretproslo ljeto i podlakticu).

Brine me jako i broj rtg slikanja kojima je bio izlozen dosad.
    Huh.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

samo jedan antunu

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja sam ko klinka slomila desnu, pa za tjedan dana lijevu ruku
    i nos dva puta

bila sam na jako puno RTG-a bog sumnje u druge lomove (glava, rebra, lakat, stopalo, zuve neću spominjat)

danas sam puno spretnija

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

edit=zube

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ajoj

ja sam sa 26 i sa 27 slomila lijevu ruku... mama me htjela slati na denzitometriju, nisam otišla, a i prestala sam se lomiti. ne znam jel se ta pretraga radi i ta djecu. tj je li greška u slabijim kostima ili u šlampavosti, ili ste jednostavno imali bad luck.

~~~~~~~~~~~~~~da je to bilo to što se tiče lomova.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

prije se manje lomilo jer se jela zdravia i bogatija hrana..danas sve nesto na brzinu, skoro nista prirodno makar zelimo vjerovat da je prirodno i kosti su rijede nego nekad..meni klinci najvise u bolnicu dolaze sa potrganim lakticima i to onako opako zdrobljenim lakticima za nepovjerovat.. treba klince vise sa kalcijem filat..ne samo sa njime al pocevsi od njega prvenstveno..

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja curka je prošle godine slomila bedrenu kost, i to tako gadno da je dva tjedna bila na dj. kirurgiji i bila na istezanju sa utezima jer joj je kost zašla jedna za drugu čak 5 cm i automacki za toliko skratila nogu.Srećom sve je dobro prošlo i uz odgovarajuću terapiju sve je završilo bez posljedica nema skraćenja a RTG snimke je imala sigurno 15 puta ,što me jako brinulo al za sad nema nekih većih posljedica. U to vrijeme je imala samo 4 godine.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam u prvom osnovne slomila desnu ruku, i to je bilo to, hvala Bogu. MM je kao dijete slomio sve što se slomiti dalo. A moja sveki je jučer pala s najniže stepenice, cca 25 cm visine i slomila obje noge, jednu na dva mjesta, drugu na jednom. :shock: :shock: :shock:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •