Molim savjet u smislu je li to tako i kod vas (je li to tako normalno).
Naime, moja curica, jasličarka od od 21 mjesec, imala je od četvrtka navečer do nedjelje popodne temperaturu koja se penjala do 39, bez nekih drugih nama vidljivih simptoma tipa kašljanje, kihanje itd., samo opća klonulost, manjak apetita (pila dan-dva samo mlijeko (AD) i ništa nije htjela jesti). Ped smo se javili u petak, rekla je da je imala nešto crvenije ždrijelo, CRP bio manji od 8, leukociti normalni, urin i UK uredni. Prošlo samo od sebe, u nedjelju popodne, od ponedjeljka normalno ima i apetit, još mi se čini da je malo cendravija nego inače, ali ne znam to razlučit je li od bolesti ili uslijed promjene njene dnevne rutine (nije u vrtiću, nego doma, ne ide u park, ne družimo se s dječicom itd.).
Ono što za nju nije normalno i što joj je ostalo još uvijek su to da ima hladne rukice i nogice, kao da joj se poremetila cirkulacija. Uvjete u stanu nismo mijenjali (prilično je toplo, jako centralno), kao niti to kako je oblačimo (prilično lagano - tj. jednu majicu dugih rukava, hlače od trenirke tanje, dokoljenke), dosad (prije te viroze) nije imala tako hladne rukice i nogice?
Ima li ko kakav savjet/iskustvo?