thalia.... HVALA TI!thalia prvotno napisa
![]()
Išla bih u ZGB kada bih našla posao gore...Event Assistant šaljem odmah sutra, a oglasi za DBK su mi poznati... u Adriaticu sam već slala i nikakav odgovor nisam dobila već mjesecima...inače, to je sezonski rad koji bi dobro došao, ali do tada se mora naći neko riješenje jer do sezone ne mogu i ne smijem biti nezaposlena! A što se hostesiranja na jahtama tiče - to sam odmah otpisala... ipak sam full time mama i još uvijek si to ne mogu pruštiti jer traže da se s njima plovi i putuje i svašta nešto.... eh, da sam sama...gdje bi mi bio kraj!!!!
ivancica....i to sam probala tj. to još uvijek radim!!!![]()
zarrin....to je karma yoga - zaslužila si to svakako!![]()
Peterlin s obzirom da smo svi makribiotičari, N. ide u privatni vrtić gdje ima posebno korigiranu prehranu za nju! Inače, otkazala sam vrtić jer moram, ali postoji opcija upisa u državni s tim da ga subvencionira Grad s obzirom na nezaposlenost! Oko toga će se trebati malo potruditi i saviti leđa!!!
Inače, HVALA curama koje su mi poslale neke ideje na PP!!![]()
Samo da kažem kako radimo autohtone dubrovačke suvenire - Karake od pečene terracotte - totalno hand made i male avane za miješanje začina od bračkog kamena... proširujemo aranžman i ljeti smo u punoj aktivnosti za prodaju... nažalost, zbog posla i drugih obaveza ovu sezonu nismo uspijeli pripremiti kako treba....pa smo prodali samo 30 brodova tj. onoliko koliko smo proizveli... slijedeću sezonu pripremamo već sada....svake noći i svakoga dana jer cesta je ipak najbolja trgovina, a ljeti u DBK cesta i Stradun nude ogromnu mogućnost zarade.... Nažalost, poslovni prostori su ovdje perskupi za najam tako da nam ta opcija ne dolazi u obzir... idemo "na divljaka" slijedeću sezonu jer nema nam druge!!!! :/