Za marcipanoljupce (da i ja stavim neki recept a ne samo kradem )

heidesant
20 dag maslaca
10 dag šećera u prahu
5-10 dag sirovog marcipana
1 žličica vanilin-šećera
naribana korica 1/2 limuna
25 dag brašna

1 žumanjak
1 šalica šećera

Maslac pomiješati sa šećerom u prahu, marcipanom, vanilin-šećerom i limunovom koricom. U to prosijati brašno i umijesiti tijesto (može i mikserom).
Tijesto oblikovati u kobasicu debljine 2 cm, zamotati u aluminijsku foliju i ostaviti preko noći u hladnjaku (može se i smrznuti)
"Kobasicu" premazati umućenim žumanjkom i uvaljati u šećer. Narezati na kolutove debljine 1 cm, peći oko 5 min na 160 stupnjeva. Pustiti da se ohlade na limu.
(Ja od 1 smjese napravim 4 "kobasice")