-
cudan zadah kod bebe
moj malisa ima 8 mj i zadnjih dana sam primjetila da ima nekakav cudan zadah iz usta.nije da smrdi nego bas nekako cudno mirisi :?
nije jeo nista drugacije nego inace pa da je od hrane.a rukice posto stalno trpa po ustima nikako oprat od tog mirisa.molila bih vas vase misljenje ili iskustva
-
Upravo sam na pdf-u "Zdravlje djece" čitala o takvom problemu...pa da ne ponavljam, zaviri dolje...
-
Ja sam kod svojih klinaca primjećivala čudan zadah kad bi imali upalu grla (laringitis). Ali, to je jedan specifičan miris, malko podsjeća na gnoj. Ja bi na tvom mjestu pitala / nazvala pedijatra.
-
Miris po acetonu upućuje na dehidraciju. Probaj mu davati više tekučine.
-
moj Z je isto to dobio oko ta doba... i ponekad bi nestalo.. ali primjetila sam da kad prokuhavam dude svaki dan onda si skoro pa ne primječuje.
ako miriš smrdi kao loš dah onda su najvjerovatnije bakterije u usta, najviše na jeziku ili od hrane između zube... samo prođi malo sa gazom na jezik.
ako je 'čudan' miris što ne smrdi, onda je možda dehidracija..
-
a eto bili kod pedice jucer i ja spomenila to u vezi daha a ona da je to nista.pogledala mu grlo i usta.a to sta mu se rukice stalno "cuju" da je to od pljuvacke jer su mu ruke stalno u ustima. :? al ja to uopce ne mogu isprat s rukica.koliko god ih prala uvijek taj miris ostaje.ja spomenila da nisu mozda kakve bakterije..?a ona ce da ima svakakvih bakterija...to moze bit ko zna koja....bla...bla...al eto vadili smo krv jutros pa se nadam da ako ima sta da ce se pokazat u nalazima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma