-
Humanitarna udruga "Dječja sreća"
Humanitarna udruga za pomoć djeci i socijalno ugroženim obiteljima "Dječja sreća" , sa sjedištem u Zagrebu i podružnicom u Rijeci, počinje sa svojim radom u petak, 11.12.2009.
Cilj osnivanja Udruge je organizirati projekte i humanitarne akcije u svrhu prikupljanja i raspodjele materijalnih, financijskih i inih dobara bolesnoj, nemoćnoj, napuštenoj i siromašnoj djeci te socijalno ugroženim obiteljima, samohranim roditeljima te starijim i nemoćnim osobama sa svrhom poboljšanja kvalitete njihovih života.
-
Humanitarna udruga "Dječja sreća" pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja trajnih namirnica radi formiranja prehrambenih paketa koji će se podijeliti socijalno ugroženim obiteljima.
Molim zainteresirane da me kontaktiraju na pp.
-
Re: Humanitarna udruga "Dječja sreća"
jel može malo više detalja o samoj udruzi. Tražim ih po internetu i registru ali bezuspješno.
-
-
Potrebne pelene 7-18kg
Humanitarna udruga "Dječja sreća" moli pomoć u prikupljanju dj. kozmetike i pelena vel. 7-18 kg za obitelj, korisnike trajne socijalne pomoći.
Molim da me kontaktirate na pp, hvala.
-
Molimo nekog s kombijem uslugu prijevoza za humanitarnu udrugu. Treba prevesti par kuhinjskih elemenata i ormara, te krevet na relaciji Novi Zagreb- Maksimir.
Prilično je hitno, nadam se da će netko biti velikog srca. Hvala.
-
Poštovani!! U tijeku je akcija prikupljanja školskog pribora, odjeće za djecu i odrasle, drva za ogrijev, dječjih
pelena, trajne hrane. Našoj udruzi obratilo se nekoliko obitelji s navedenim potrebama. To se ne događa negdje drugdje niti nekom drugom.
Događa se ovdje i nama. Zahvaljujemo svima koji će reagirati. Lijep pozdrav!
-
Mogu li dobiti podatke o vašoj adresi na koju mogu poslati robu od mojih cura,imam i dosta cipelica ,čak i dvije maxi cosi dječje sjedalice. Imam dosta robice za dvogodišnjakinje,našlo bi se i posteljine,igračaka,a poslali bi i malo hrane i slatkiša .Pozdrav!
-
evo ja danas pričala s petrom, i rekla je da imaju štand nA božićnom štandu u paviljonu 6, i rade ko i sajam, pa se može tam donijeti
-
Joj ipak mi je to 500 km predaleko od kuće
Puno mi je zgodnije napraviti paket i poslati poštom,pa ako nije problem molila bih adresu ili udruge ili ljudi kojima mogu direkt poslati doma.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma