Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Humanitarna udruga "Dječja sreća"

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Humanitarna udruga "Dječja sreća"

Humanitarna udruga za pomoć djeci i socijalno ugroženim obiteljima "Dječja sreća" , sa sjedištem u Zagrebu i podružnicom u Rijeci, počinje sa svojim radom u petak, 11.12.2009.
    Cilj osnivanja Udruge je organizirati projekte i humanitarne akcije u svrhu prikupljanja i raspodjele materijalnih, financijskih i inih dobara bolesnoj, nemoćnoj, napuštenoj i siromašnoj djeci te socijalno ugroženim obiteljima, samohranim roditeljima te starijim i nemoćnim osobama sa svrhom poboljšanja kvalitete njihovih života.

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Humanitarna udruga "Dječja sreća" pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja trajnih namirnica radi formiranja prehrambenih paketa koji će se podijeliti socijalno ugroženim obiteljima.
    Molim zainteresirane da me kontaktiraju na pp.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: Humanitarna udruga "Dječja sreća"

jel može malo više detalja o samoj udruzi. Tražim ih po internetu i registru ali bezuspješno.

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Naravno.
    U registru udruga smo zavedeni pod punim nazivom koji glasi:
    HUMANITARNA UDRUGA ZA POMOĆ DJECI I SOCIJALNO UGROŽENIM OBITELJIMA "DJEČJA SREĆA".

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Potrebne pelene 7-18kg

Humanitarna udruga "Dječja sreća" moli pomoć u prikupljanju dj. kozmetike i pelena vel. 7-18 kg za obitelj, korisnike trajne socijalne pomoći.
    Molim da me kontaktirate na pp, hvala.

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Molimo nekog s kombijem uslugu prijevoza za humanitarnu udrugu. Treba prevesti par kuhinjskih elemenata i ormara, te krevet na relaciji Novi Zagreb- Maksimir.
    Prilično je hitno, nadam se da će netko biti velikog srca. Hvala.

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Poštovani!! U tijeku je akcija prikupljanja školskog pribora, odjeće za djecu i odrasle, drva za ogrijev, dječjih
    pelena, trajne hrane. Našoj udruzi obratilo se nekoliko obitelji s navedenim potrebama. To se ne događa negdje drugdje niti nekom drugom.
    Događa se ovdje i nama. Zahvaljujemo svima koji će reagirati. Lijep pozdrav!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Mogu li dobiti podatke o vašoj adresi na koju mogu poslati robu od mojih cura,imam i dosta cipelica ,čak i dvije maxi cosi dječje sjedalice. Imam dosta robice za dvogodišnjakinje,našlo bi se i posteljine,igračaka,a poslali bi i malo hrane i slatkiša .Pozdrav!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo ja danas pričala s petrom, i rekla je da imaju štand nA božićnom štandu u paviljonu 6, i rade ko i sajam, pa se može tam donijeti

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Joj ipak mi je to 500 km predaleko od kuće
    Puno mi je zgodnije napraviti paket i poslati poštom,pa ako nije problem molila bih adresu ili udruge ili ljudi kojima mogu direkt poslati doma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •