Pokazuje rezultate 1 do 50 od 258

Tema: Glazbena škola

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

kate, ne ide, MM je profesionalni glazbenik, a tako i još neki članovi njegove (naše) familije, nekolicina mojih nećaka svira razne instrumente pa su mi teme o glazbenim školama zanimljive. Ja bih jako rado upisala Leu u glazbeni vrtić Elly Bašić, no ove godine nisam jer je tek krenula u redovni vrtić, a za slijedeću ćemo vidjeti, naime mora ići na neki sport, ide već na engleski i mislim da bi joj to bilo i previše obaveza. Uz to, MM baš i ne misli da ona ima predispozicija za ozbiljnije bavljenje glazbom
    (sluhom je na mamu).

Ovaj zvučni planet je imao sat u Leinoj igraonici u knjižnici lani, MM je bio i kaže da su OK, on poznaje ovog čovjeka koji podučava violinu. Samo, za neko ozbiljnije bavljenje glazbom glazbena škola je nezamjenjiva, sve ove stvarčice koje se nude na tržištu sada su možda zgodne i ok kao hobi.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

E to je baš što ja želim, nikakvo ozbiljno bavljenje glazbom, već razvijanje osjećaja za glazbu, kao čisti užitak.
    A moja i nema na koga imati dara za glazbu, tvoja bar ima na tatu.

PS mi idemo na plivanje u dom sportova, imaš podatke na dob 3-6 godina, ako te zanima
    a raspitujemo se i za tenis oko škole "Tituša Brezovačkog" u Španskom. Uglavnom na sve aktivnosti gledamo rekreativno, kao hobi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih jako rado upisala Leu u glazbeni vrtić Elly Bašić, no ove godine nisam jer je tek krenula u redovni vrtić, a za slijedeću ćemo vidjeti, naime mora ići na neki sport, ide već na engleski i mislim da bi joj to bilo i previše obaveza. Uz to, MM baš i ne misli da ona ima predispozicija za ozbiljnije bavljenje glazbom
    (sluhom je na mamu).
    Pa znaš da u Elly Bašić ne provjeravaju takve "predispozicije"

Andrej ide u njihov glazbeni vrtić i zasad imamo samo riječi pohvale. Oduševljeni smo i tetom i njezinim pristupom i njegovom reakcijom. Pritom napominjem da on stvarno nije neki bogomdani glazbeni talent, ali voli glazbu i puno toga ga zanima, i ovo je pravi put da taj svoj interes zadovolji.
    Jedini "minus" je taj da je najmlađi u grupi, i mislim da ga to ponekad malo frustrira.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •