Pokazuje rezultate 1 do 50 od 258

Tema: Glazbena škola

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

GŠ Blagoje Bersa

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

A što su oni isto stradali? Ta zgrada se nešto prije potresa obnavljala i neposredno nakon potresa je ok izgledala.

Hvala za info.
    Malo me ljuti da Lisinski nije našao zamjenski prostor za Oktogon i da se nastava solfeggia odvija on-line, a zbor uopće nemaju.
    Bersa se očito bolje snašla od njih, iako bi bilo logičnije da je Lisinski dobio taj prostor, kad su bliže.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kvizorama prvotno napisa Vidi poruku
    A što su oni isto stradali? Ta zgrada se nešto prije potresa obnavljala i neposredno nakon potresa je ok izgledala.

Hvala za info.
    Malo me ljuti da Lisinski nije našao zamjenski prostor za Oktogon i da se nastava solfeggia odvija on-line, a zbor uopće nemaju.
    Bersa se očito bolje snašla od njih, iako bi bilo logičnije da je Lisinski dobio taj prostor, kad su bliže.
    Nije GŠ B. Bersa oštećena u potresu. Oni su prijašnjih godina koristili prostore u školi u Krajiškoj koja je nažalost dosta stradala u potresu i zbog toga su sada u školi Gundulićevoj.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj davorkica prvotno napisa Vidi poruku
    Nije GŠ B. Bersa oštećena u potresu. Oni su prijašnjih godina koristili prostore u školi u Krajiškoj koja je nažalost dosta stradala u potresu i zbog toga su sada u školi Gundulićevoj.
    U našoj osnovnoj školi je bio veliki otpor dolasku djece iz Krajiške jer je škola postala dvosmjenska. Za razliku od Gundulića koji nije primio ni jednu osnovnu školu i ostao je jednosmjenska.
    Meni ne smetaju dve smjene, ali sada kad vidim da gubi i od glazbene škole jer nema normalnu nastavu u glazbenoj, nije fer.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •