idem danas, pa me zanima kakva su vam iskustva, što pogledati? jel ima rasprodaja?
idem danas, pa me zanima kakva su vam iskustva, što pogledati? jel ima rasprodaja?
Ja uvijek nešto nađem (često smo tamo jer moji starci žive u blizini). Benetton ima jako dobar izbor, naročito za odrasle (za klince kako kad), a cijene su stvarno bagatela.
Champion je isto ok, naročito kad se uzme u obzir to koliko inače luduju s cijenama.
Algoritam ima dosta dobar izbor.
Siscia - super cijene, izbor nije baš velik.
Pitaj kaj te još zanima, nemam sad vremena sve pisati.
Imaš dobar izbor u Skinyju i cijene su ok. Imaš i u Intimissimi Calzedonia, cijene super, za kvalitetu ne znam, nisam nikad imala njihove.
Beneton dućan, izgleda kao skladište ali ima za djecu jako povoljnih stvari.
kupila dva njihova bas u rosesu po 35 kuna. cist su okej. samo kaj se naoruzaj sa zivcima. blago receno, nije bas neka organizacija stvari, treba puno kopati. o guzvi da ne govorim. a oni imaju i turbo jeftine najlonke od 80 den i to stvarno kvalitetne. ja sam svoje platila kakvih desetak kuna, oprala sam ih vec milijon puta i niti crtice na njima, a uz to su jako mekane i udobne.laumi prvotno napisa
spremam se sutra ic vidjet spavacice i potkusulje za bolnicu...
U Intimissimiu ne daju kasnije mijenjati kupljenu robu, tako da probajte tamo u kabini kaj mislite kupiti da vam kasnije roba ne stoji doma bezveze.
bilo je :D , tak da naravno planiram ići opet 8)
nego sad me zanima kakva su vam iskustva sa igraonicom tamo, kakve su tete..mislila sam ići sa frendicom i s djecom, pa bi ih ostavili tamo na čuvanju
Ivy, a što si na kraju kupila? Hajde izvještajIma li što zanimljivo od dječje odjeće? Esprit, Benetton?
dječje robice ima lijepe u benettonu, ima i inače, ali cipele su me oduševile. frodo je na sniženju 60 %, ima brdo tih nekakvih zadnjih parova koji koštaju manje od 50-70 kuna, a marke su.
ja sebi kupila dva para cipela u Transportu po 170 i jedne u Stiefelkönigu po 100 kuna![]()
grudnjaci u Calzedoniji su mi upitne kvalitete, al naravno uzela sam ih, pa ćemo vidjeti. čarape su im odlične. kupila sam i jedan marka grudnjak snižen sa 280 na 120
ah...![]()
Ivy, ima mozda muskih bokserica lijepih? U bozicnom duhu tj. dizajnu? :D
o, da!annie84 prvotno napisa
u Calzedoniji, al vidjela sam i na drugim mjestima
Znači isplati se otići po dječju robicu i cipelice. Jesi ovo na cipelice mislila samo na Froddo ili još neke? I koji su brojevi ostali, jel ima ovih malih od 18-20 recimo?
Calzedonia outlet imam u Varaždinu, tako da se štramplicama i najlonkama tamo snabdijevam.
e, baš sam vidjela ove male 18-20 u Frodi na istaknutom mjestu kao turbo snižene , al nisam gledala koliko koštaju. I male sam vidjela u Benettonu. Ima dosta dućana sa cipelama i svi su povoljni.Nia_Zg prvotno napisa
da...robice za malce ima puno snižene u Benettonu i preslatka je tak da sam i ja brljala po njoj, a ne treba mi![]()
meni je tamo naj naj diesel i replay
ima i diesel kids
Kak se kreću cijene Replay cipela?elizabet20 prvotno napisa
ovisi.mislim da so od 500 nadalje.valjda o sezoni tj jesu novije ili starije
ali tamo se roba isplati
sve je snizeno sa recimo 2100 na 950-1200.
to se fakat isplati.ja sam prezadovoljna i robom i cipelama opcenito replay kupujem vec dugo a kad sam prije par tjedana otisla u taj u zacretje iznenadila sam se.
E super, hvala na informaciji.ivy prvotno napisa
![]()
Znas mozda cijenu otprilike ili previse trazim?![]()