-
Sjećate se igre "žabice"?
Znate na što mislim? Ona igra u kojoj se preslagivanjem napravi od papira "oblik" s četiri rupe u koje se stave prsti. I nešto se nacrta(ili napišu brojevi), pa se nešto pjeva. Kako se to igra? Evo ja sad s klincima napravila tu žabicu i ne znamo se sad igrati. :/
Tko ima malo bolju memoriju nego ja?
-
Napiše se mislim nešto policajac, lopov..., nitko se ne sjeća? :/
-
Nama je to bila "gatalica" 
Ne sjećam se da je bila pjesmica nego smo samo brojali
-
Na vanjsku stranu idu neki likovi. Slovkaš i otvaraš gatalicu toliko puta koliko ima slova. Napišeš brojeve na unutarnje strane ili neke likove. Potom svatko ima pravo birati broj ili lik - opet odbrojavaš ili slovkaš.
E tu nisam sigurna. Mislim da se opet bira unutarnja slika ili broj i otvara se. Ispod toga piše nešto... Što?! I to sam zaboravila, ali mislim nešto tipa "Tebe voli Ana..."
-
-
bila je gatalica ali zašto ju ne bi prilagodila za igru...ne znam koliko su ti stara djeca ali u skladu sa godinama...tipa: reci jedan broj, pa izbrojite a ispod piše npr da se nešto mora napravit ili nacrtat ili otpjevat ili sl....
-
-
-
joj dajte se sjetite,pliz i mene zanima,to mi je bilo super. :D
-
-
Lasica :D , to je to! Fantastično!!!
Ipak je gatalica. Jeste skužili kako se igra? Ja sam se uspjela prisjetiti, konačno možemo igrati!
-
to moja kćer i ja često igramo - same ispišemo što nam se prohtije - obično izvana hrana koju volimo, unutra voće a onda za iznenađenje budu sitne obaveze ili nagrade - tipa: "pometi sobu", "uzmi komad čokolade", "radi palačinke"........ i razne gluparije također....
nama super
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma