Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: kombinirane Jane racing ili Brevi grandprix?

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno kombinirane Jane racing ili Brevi grandprix?

mozete li mi pomoći za koju da se odlucim.iskustva mama koje su imale jednu ili drugu ,puno cete mi olaksat.citala sam puno da se i svaka sjedalica ne moze montirat u svako auto (moje je golf 3)pa kako onda da znam koju kupit a i nase trgovkinje mislim da nisu toliko susretljive da bi mi dale sjedalicu da iznesem iz ducana i probam

SpOOklica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Grandprix imaš kupiti u Turbo limaču, do sada su se trgovkinje uglavnom pokazale susretljive za montiranje.
    Ali obrati pažnju da ti mora imati crvenu kopču za blokiranje pojasa na metalnoj konstrukciji, i probaj staviti dijete u nju, pa onda provjeri visinu pojasa na sjedalici. Ono što sam ja vidjela u dućanu je da su na svima pojasevi dignuti na gornju razinu (ujedno i zadnju) i da je te pojaseve moj mali tada sa 74 cm već prerastao.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj SpOOklica prvotno napisa
    Ali obrati pažnju da ti mora imati crvenu kopču za blokiranje pojasa na metalnoj konstrukciji,
    ovo već duže vrijeme više nemaju. nažalost ili na sreću, nisam pametan.

Citiraj SpOOklica prvotno napisa
    onda provjeri visinu pojasa na sjedalici. Ono što sam ja vidjela u dućanu je da su na svima pojasevi dignuti na gornju razinu (ujedno i zadnju) i da je te pojaseve moj mali tada sa 74 cm već prerastao.
    ovo je ogroman problem kod ove sjedalice. gornji položaj pojasa je puuuuno prenizak da bi bio prihvatljive visine kada se sjedalica okrene u smjeru vožnje.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

koliko vidim sa brevicom niste nesto odusevljeni a ja bas ne bi volila kupit pa onda za neko vrijeme budem primorana uzimat drugu sjedalicu.
    a za jane nista niste komentirali.na forumu sam procitala samo da je jedna cura rekla da joj je brzo nakon sta je kupila ispao jedan saraf.nista vise za pokudit tu sjedalicu??

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

smijem pitati zašto razmišljate o kombiniranoj sjedalici? u čemu se sada vozite?

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

imala sam serđolino koje mi je kuma posudila al ona je rodila prije neki dan pa sam ga morala vratit.a moj mali ima 8 ipo mj i 8 kg.moram kupit nesto a za one sjedalice od 9-18 mi je prerano s tim da i malac slabo dobiva na tezini i nece je dosec jos bar 3 mjeseca.pa bi morala kupit ovakvu sjedalicu al nisam pametna koju.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moja mala s 20 mjeseci je na knap po visini u 0-18 Brevici, a stariji (4 i pol) se još vozi u 9-18 Romerici. I on je tu Brevicu prerasao tako negdje s manje od dvije godine. Nije baš iskoristiva, a užasno tešku montažu da ne spominjem.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

odustaloga sam od brevice bas zbog tih nisko postavljenih pojaseva.ipak cemo uzet jane i sad je jos na snizenju 1150 kn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •