Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: termofor kakav i gdje kupiti

Datum pristupanja
    May 2006

Početno termofor kakav i gdje kupiti

Ja bi neki koji nije ful obični i radije bih na vodu nego na zagrijavanje u mikrovalnoj. Ovi posljednji izgledaju dobro i zabavno

http://rozi-step.hr/zdravlje-bebe/hr...ka_beddy_bear/

a oni vulgaris su bash gumeni što mi nije ... lijepo. Ja bi da ima neku štosnu presvlaku.

Kakav imate i gdje u Splitu kupiti

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi imamo mali termofor (dječji), a presvlaka je ružičasti zeko. Kupljeno u Njemačkoj.
    Unutra je klasični gumeni na toplu vodu, a zbog navlake se to ni ne vidi.

Jednostavno kupi obični termofor i nek ti netko sašije tu navlaku.

Nama je izvrsno služio za zimske šetnje.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pogledaj u Dm-ovima, u ljekarnama. ZNa ih biti i u raznim supermarketima. Ima ih baš zgodinih - gumeni, ali imaju fora presvlake sa medvjedićima i sl. Ovo je za Zagreb, ali mislim da ako ima u Zg ima u tim istim dućanima i u Splitu.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ima u Mulleru..iznutra je gumeni izvana neki materijal ko plišanci i našiven medo, ima u raznim bojama.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

imaš svugdje te vulgaris gumene s plišanom navlakom. samo pitaj u ljekarni, u dm-u...

ja ih ne volim jer sam presmotana za njih. dok natočim toplu vodu namočim navlaku pa onda to moram sušit itd...

preporodila sam se kad sam nabavila onaj jastučić s košticama trešanja koji se zagrijava u mikrovalnoj (ili na radiatoru, ili fenom). Dugo drži toplinu i nema opasnosti da se opečem toplom vodom 8)

ima ovdje tema o tome što se sve može koristiti kao termofor
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...cc6e821402ec67

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo home made termofor za grijanje nogu: Obična pet boca veličine po izboru, napuniti vručom vodom i staviti u flanelsku vrećicu izdizajniranu prema vlastitoj mašti. Moja je široka kao flaša, sa oba kraja je duža za 10 cm i krajevi se zavežu sa našivenom ukrasnom vrpcom, pa izgleda kao oni ukrasni valjkasti jastučići, ja ih zovem bonboni. Kad nisu u upotrebi, stoje na komodi i djeluju kao ukras. Kad se navečer stave pod poplun, skroz do jutra su topli. Probajte, niš ne košta.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj marijanada prvotno napisa
    Evo home made termofor za grijanje nogu: Obična pet boca veličine po izboru, napuniti vručom vodom i staviti u flanelsku vrećicu izdizajniranu prema vlastitoj mašti. Moja je široka kao flaša, sa oba kraja je duža za 10 cm i krajevi se zavežu sa našivenom ukrasnom vrpcom, pa izgleda kao oni ukrasni valjkasti jastučići, ja ih zovem bonboni. Kad nisu u upotrebi, stoje na komodi i djeluju kao ukras. Kad se navečer stave pod poplun, skroz do jutra su topli. Probajte, niš ne košta.
    Zvuči baš dobro. Ja sam koristila ovih dana pet bocu s vodom, al bez navlake ko bombon, pa mi bilo nekako crnjak pa mi došlo nabavit lijepi kupovni

a samo bi mi tribalo malo vrimena za sašit ovaj o kojem pišeš. Odlična ideja!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ako upotrijebiš rukav od kakve stare veste ili nogavicu od hlača, još je brže gotovo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •