-
Prokuhavaju se da budu probavljivije, i za nas "velike" vrijedi isto.
Miksanje sam ti preporučila jer ja kupim zobene sitne pahuljice, pa su one bolje teksture, mislim , još ima grbica i đombica pa se tvoja mala nebu bunila, čini mi se da su one cijele ipak malo prežilave.
Od svih pahuljica ja preferiram zobene i to najčešće i radim.
Slad se stavlje za slatkoću, na jedan mali tanjur za npr. Rebecu pol čajne žličice, ja stavljam slad i ak u kašu stavim voće i grožđice - tak mi je finije. Slad je bolja varijanta od bilo kaojeg šećera jer nije tak slatko i to su sve složeni šećeri, kaj ti hoću reć, dijete ti od malo slada nebu postalo hiper ili ovisnik o čoksi.
Sve pahuljice se mogu skuhati i na mlijeku, rižinom, ali ja onda gledam da to nebudu rižine pahulje - nekak mi je to preveč riže. I to ti bude malo više slatka kašica.
Ja sam Irmi od 8 mj. više manje dala sve žitarice, sa izuzetkom heljde , jer ni mewni nije baš omiljena, ali u cjelovitom obliku, u pahuljicama smo imali probu sa rižinim i prosenim, a ostali smo na zobenim.
Inače, nemoraš ići sve do Mercatora, iam tih pahulja i cjelovitih žitarica i u DM-ovom odjelu zdrave hrane.
Razne sladove možeš kupiti u Bio&Bio dućanima u Ilici 72 i Jurišićevoj neznamkojibroj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma