Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Molila bih za vasu pomoc u slijedecem slucaju. Dakle, majka

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Molila bih za vasu pomoc u slijedecem slucaju. Dakle, majka

Molila bih za vasu pomoc u slijedecem slucaju.
    Dakle, majka sam djeteta (4god) ciji otac od njegovog rodjenja ne placa alimentaciju. Naveden je kao otac u rodnom list tj. priznao je da je djete njegovo. Komplikacija je slijedeca, naime otac je jos prije djetetova rodjenja,znaci dok sam bila trudna zavrsio (napokon) u zatvoru poradi raznih kradja,nosenja i posjedovanja oruzja, nasilja i sl..
    Nedavno sam pokrenula postupak za alimentaciju i uskoro ce prva presuda,drzite nam fige.. Zanima me dali ce biti sta od toga buduci da je on u zatvoru takorekuc lisen prava na rad ?
    dali imam kakove sanse dobit zaostatke za te 4 godine ?
    Inace on je vlasnik nekretnina, a njegova majka zivi od oko 7000kn mirovine..
    U jednoj situaciji kad sam se nasla na rubu ocaja trazila sam od njegove majke da nam pomogne s kojom kunicom, da bi mi ona izjavila "nisam ti ja centar za socijalno" !
    Sto da radim ako mi odbiju pravo na alimentaciju ?
    Dali imate koji savjet i sta mislite kako zavrsavaju ovakovi slucajevi ? Unaprijed vam se zahvaljujem.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Žao mi je tvoga djeteta i žao mi je što ste u takvoj situaciji. Inače, mislim da ti je Centar za socijalnu skrb prvo mjesto gdje bi mogla dobiti kakve takve korisne informacije i/ili odvjetnik ako si ga u mogućnosti platiti, a možda možeš dobiti i besplatnu pravnu pomoć ovisno o tvojim prihodima i tome da si samohrana majka. Kreni od Centra pa češ vidjeti što dalje. Sretno.

daddycool editirao post

Ogulinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Govorim napamet,ali imaš negdje na ovim stranicama. Zakon kaže da ako roditelj ne može zbog radi nečeg uzdržavati dijete, tad to na sebe preuzimaju djed i baka. Dakle, moći ćeš to pravo tražiti od bake.
    Želim ti brz rasplet situacije i puse tebi.
    Javit će ti se već netko ko zna više, do tada, nadam se da sam te bar malo utješila.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

zaboravila sam napisati da je vec bila prva rasprava sad cekam presudu za koji dan nadam se drzite mi fige. inace ja sam se udala za krasnogmladica koji je prihvatio i mene i moje dijete i stekla s njim curicu. hvala svima na odgovorima pusa svima nadam se da ce od alimentacije biti nesto jer po zakonu dijete na to ima pravo. pusa svima

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

malena23, poslala sam ti privatnu poruku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •