Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Boli je stomak!!!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Boli je stomak!!!

Devojcica mi ima 3.god, i pre 10ak dana se zalila da je boli stomak malo, a u toku noci se probudila i ispovracala.Sutradan sve bilo ok.
    Prekjuce opet uvece pre spavanja kaze masiraj mi stomacic, ja pitam pa jel te boli ona kaze samo malo, i opet se iz sna probudila nocas i ispovratila (manje nego prvi put).danas sve ok, vesela igra se..
    da je vodim dr ? temperaturu nema.

mamma2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

što je jela?
    po ovome kako si rekla ja bih zaključila da je pojela nešto što joj nije pasalo, pametan organizam je to izbacio van i drugi dan sve ok

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

možda je nešto takvog pojela ili ima takvi virus..upravot i simptomi su harali u našem gradu..posebno ovi grčevi u trbuhu..

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Moguce da je virus, imala je i proliv juce.Idemo sutra da radimo lab. pa da vidimo .

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kod mene je Sami preksinoc zavrsio na klinici zbog grceva u stomaku. odveli smo ga jer nismo bili sigurni da nije slijepo crijevo. srecom, neka stomacna viroza, ali bez proljeva i povracanja :/ Je li moguce imati stomacnu virozu, a da nemate proljev :/
    a evo nije imao stolicu dva dana :/

inace je dobro. samo jednu noc je imao temperaturu i uzasne grceve. plako je jedno sat vremena i smirio se kad smo mu dali mexalen cepic za skidanje temperature i bolove :/

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moj mali je nocas povracao i jednom imao proljev.Evo zvao me i kaze da ga i dalje boli trbuh.I prosli mjesec je bilo tako,proljev i povracao..Neznam kaj da radim vise....

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je li moguce imati stomacnu virozu, a da nemate proljev
    moguće je
    kod nasa zara i ja obično samo povraćamo, dok margita i MM samo imaju proljeve
    valjda je do organizma

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •