Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: "Pucanje" od smijeha u trudnoći :)

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno "Pucanje" od smijeha u trudnoći :)

Cure, evo kako me hormoni pucaju, jedan dan ridam od plača, drugi dan pucam od smijeha.
    Mm i ja danas ležimo popodne iza ručka, i krenemo nešto smješno pričat, i naravno počmemo pucat od smijeha. Ja sam se toliko smijala da sam se držala za trbuh i plakala od smijeha! E sad mene zanima, pošto su mi te oscilacije počele bit intezivne zadnje vrijeme, pa malo plačem malo se smijem, jel taj žestok smijeh može biti škodan po trudnoču? Tipa jel može pokrenut otvaranje ili tako nešto?

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ma mislim da nema rizika - pa nećeš se prestat smijat do poroda, pogotovo što je taj hormonalni smijeh potpuno luuud!!! mene još uhvati, kako sam se udebljala da hripljem ko dida - pa me mm zove didica, a od tog mog smijeha i on pukne pa se moramo razbježat iz sobe da se smirimo- ma to je super!!!

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Imala sam i ja tako u T napade smijanja, znalo se desiti da ne mogu doć do daha, suze frcaju, stomak poskakuje , sve sam mislila jadno dijete, bućkam ga unutra a nema pojma šta se dešava, što me tjeralo na dodatno smijanje, jedno vuče drugo i ne možeš stati
    al mi nikad nije palo na pamet da bi se radi tog moglo štagod iskomplikovat

nadam se da neće

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa
    Imala sam i ja tako u T napade smijanja, znalo se desiti da ne mogu doć do daha, suze frcaju, stomak poskakuje , sve sam mislila jadno dijete, bućkam ga unutra a nema pojma šta se dešava, što me tjeralo na dodatno smijanje, jedno vuče drugo i ne možeš stati
    al mi nikad nije palo na pamet da bi se radi tog moglo štagod iskomplikovat

nadam se da neće
    ista stvar

ma cisto sumnjam da moze ista iskomplicirati

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam bas bila zadovoljna kad sam se tako smijala (a znalo mi se desiti preko nekoliko puta da se toliko smijem da mi suze frcaju i ne mogu stati), i bas sam mislila kako je sigurno i bebi unutra super od tih silnih dobrih vibri i mog super osjecaja.

roza, dosta je losih primisli, ajmo malo pozitive

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

vidiš,nisam ni razmišljala o tome, ali bome me je pucao malo smijeh, malo plakanje u prošloj trudnoći no, nije li smijeh dobar, opušta mišiće i bolje se osjećaš poslije njega-pročišćeno

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

meni je isto bilo, mislim da samo moze koristiti jer ti je onda i maleni nasmijan! :D

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma meni je super bilo tako se smijat, nisam odavno, čak i dok sam tipkala sam se još podsmjehivala, al kako je Mikka skužila, moram ja razvit sivi oblak poviše sebe i zabrijat da sam tim nekako ugrozila bebicu

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

blentice!
    samo se smij pa će se i mali špiro rodit sa osmjehom na licu. ja baš sinoć odvalila, i to me uvijek uhvati prije spavanja kad mi sin No1 spava u sobi do, pa moram tiho, a na to tek poludim. trebale bi se mi trudnice nać pa opalit seansu smijeha, al negdje u izolaciji da ne prestrašimo nekoga!

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ee sad tek vidim! mogle bi ti i ja u isto vrijeme tiskati!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da u rađaoni navalimo sa smijehom!

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hahaha!!! da bar...

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja sam se u rađaoni opalila smijati kad sam popišala babicu, i doslovno se nisam mogla zaustavit a morala sam tiskati, tiskam i umirem od smijeha, riknula sam skoro

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

đizs koji scenarij, odvalila sam sad, a sin mi naravno, spava

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

8) a babica me kao pokusava smirit a i sama umire od smijeha, jer sam je bas ono od glave do pete zapisala, jadna cijedilo se s nje, mislim da nikad prije u zivotu nisam tako

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hahahahahahahahahaha

završni udarac našem zdravstvu - ne možeš im ništa, al ih možeš popišat!!!!!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Eeee al kad mi je proslo kroz glavu sto bi bilo da me nisu klistirali il da se nisam dobro ocistila... jaooooo i kako onda da se smirim, ma rikavala sam od smijeha!

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nakon ove priče mislim da ću ih tražiti da me dvaput klistiraju

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

e ako ti bude klistir "proradio" na nacin ko meni, da izbacis sve ono sta si duuugih otprilike 6 mjeseci drzala duuuuboko u sebi.... nece ti trebat drugi vjeruj :D Samo pazi da ne rodis na wc-u jer sam se ja "cistila" pol sata

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Aaaaa BebaBeba pucam od smijeha!!
    Dakle recept za nasmiješen porod je pun mjehur? Trpit ču onda 2 dana prije

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Joj sto ste blesave

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Secam se scene u prvoj trudnoci, kada smo mm i ja bili na nekom zaista smesnom pozorisnom komadu. Naravno, citava sala se smejala na gegove glumaca, a ja...deset puta cesce i glasnije od vecine. Milsila sam da cu se poroditi, tu , u pozoristu. Srecom, bila sam u 9. mesecu, pa me to nije zabrinjavalo...
    U ove dve naredne trudnoce nisam imala takvih ludih ispada smeha. Mada, nije kasno, tek ulazim u 29. nedelju...
    Roza, divan ti je avatar! Spirek je kao mali carobnjak u plastu, srce medeno!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja samo da prokomentarišem najslađi avatar na forumu, Roza predivan je.
    A Vishnja i tebi želim puuuuuno smeha, nek se Palčić drmusa malo

I pazite da ne bude piš u gaće od smeha.

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Roza-baš je slatkiš

nama je bilo zabavno u rađaoni zbog bedastog komentara moga muža da ne vičem, kad mu je sestra krenula odgovarati umjesto mene jer sam je tada bila u trudu-tako da kad je trud na kraju završio umirale smo od smijeha i ona i ja, a mm stajao zbunjen pokraj jer ga je 1. oprala, a onda smo se nas 2 odvalile smijati

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj spunky125 prvotno napisa
    nama je bilo zabavno u rađaoni zbog bedastog komentara moga muža da ne vičem
    Super ti je muž!

Hvala vam cure! Ja sam skroz zaljubljena u ovog maleckog, iako nije da se previše vidi na sličici al svejedno, odma vidim da ima moje oći, a tatin nos i usnice

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa
    A Vishnja i tebi želim puuuuuno smeha, nek se Palčić drmusa malo
    Hvala, draga. Za sad drmusa on mene. Nekad, kad lezim, imam osecaj da se pomeram gore-dole u krevetu kad on odskoci (nema tu one damske suptilnosti koju su u prenatalnoj dobi imale njegove sestrice)...

Citiraj vissnja prvotno napisa
    I pazite da ne bude piš u gaće od smeha.
    Mudar savet zlata vredi!

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

E na ovo moram odgovoriti. U trudnoći s Mihovilom (nakon tri blighted ovuma) bila sam skroz luda od sreće, a k tome su me pucali i hormoni. Toliko sam urlala od smijeha da su me sa sastanaka ljubazno upućivali na wc (da ne kažem - ljubazno izbacivali) sa primjedbom da ne žele "popišanu trudnicu". Ludi smijeh je obilježio čitavu njegovu trudnoću. Ni u jednom trenu se nisam pitala može li mu to škoditi. Naprotiv, otkako se rodio ulažem i dalje u njegov osmijeh i stalni smijeh. Svekrva me upozorila da "previše smijanja može škoditi" (zbog onog nekakvog ostanka bez zraka, da se ne "zaceni"??? (to nam se nikada nije dogodilo)). Otkantala sam je da nisam ni trepnula jer iskreno vjerujem da su smijeh i dobra volja (optimizam) jedini pravi akumulatori za život iz kojih crpimo snagu kada zaista zagusti. Možda tako razmišljam jer sam i ja optimist...

Osim što sam se smijala, u trudnoći sam plesala i pjevala do iznemoglosti, zabavljala se kako god sam znala i umjela. Mihovil je danas srdačno i umiljato, neagresivno dijete koje se stalno smije, grli okolo ljude, pleše sumanuto na sve što mu se sviđa, izražava svoje emocije bez ikakvog ustručavanja. Na njemu se doslovno vidi da je sretan i to je ono što me čini najsretnijom i najponosnijom mamom na svijetu.

U ovoj trudnoći imam suprotan problem - premalo se smijem i toga se pribojavam.

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nemaj brige, samo se prepusti munjenim hormonima i imaš još 6mj za okrenut ploču, pa kažeš i sama da si klasa optimist - ne daj se smesti!!!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Otišla ja na obljetnicu maturalne u 8 mj. trudnoće i njih se par našlo prepričavat dogodovštine, i ja sam se smijala ko blesava, i držala se za trbuh jer sam cijela vibrirala, a 1 frend svako malo njima: ma dajte malo lakše, pa porodit će se!

idući dan jedina bol koju sam osjetila je bilo - u obrazima

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

...hellooooo...moja scena; otišli "preko " u kupovinu, autocesta, ja se počela smijati, smijeh prerastao u nešto tako jako da sam ostala bez zraka i povratila po cijelom autu, po mm...i to je trajalo više od 5 min...stali sa strane...a ja dalje povraćam i ne mogu prestati se smijati (33.tjedan trudnoće) Grozno!!!!

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

scene

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Vriiiiištiiim!!!!
    Meni od smejanja pukao vodenjak! Gledali smo md i ja Kusturičin film "Crna mačka,beli mačor" i prvo sam pomislila da sam se bukvalno upiškila od smeha....kad ono....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •