Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Krvarenje nakon laparoskopske operacije

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Krvarenje nakon laparoskopske operacije

Pozdrav! Pozdrav prije 4 dana bila sam na laparoskopiji gdje je rađena cistektomija i kromotubacija. Nakon operacije sam imala lagani krvavi iscjedak koji se uskoro pretvorio u obilno krvarenje i ne prestaje. Nije nalik menzisu, krv je puno tamnija, a menzis trebam dobiti tek za 14 dana. Molim Vas ako netko ima iskustva neka se javi, er nemam koga zvati, pitati a nisam naišla na nikoga s istim problemom pa sam zabrinuta

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Javi se svakako doktoru....

Mora te doktor pregledati.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Re: Krvarenje nakon laparoskopske operacije

Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    Pozdrav! Pozdrav prije 4 dana bila sam na laparoskopiji gdje je rađena cistektomija i kromotubacija. Nakon operacije sam imala lagani krvavi iscjedak koji se uskoro pretvorio u obilno krvarenje i ne prestaje. Nije nalik menzisu, krv je puno tamnija, a menzis trebam dobiti tek za 14 dana. Molim Vas ako netko ima iskustva neka se javi, er nemam koga zvati, pitati a nisam naišla na nikoga s istim problemom pa sam zabrinuta
    Meni su rekli nakon laparoskopske operacije cista na jajnicima, da ću krvarit kao da imam mengu. Navodno svako čačkanje po jajnicima uzrokuje krvarenje.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Napisala sam ti nešto na Potpomognuta u Rijeci.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

GIZMOS, i ja sam nakon lprsc. trebala dobiti M. za 12 dana, ali sam prokrvarila odmah, obilno i tamno kao i ti. Sve je bilo O.K.
    No, da se umiriš možda da ipak nazoveš kojega ginića.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ok, hvala vam cure, trenutno mi je već malo lakše kd vidim da se i drugima dešavala. Ali svašta čovjeku prođe kroz glavu. U utorak idem vaditi šavove pa ako potraje ću viditi što i kako dalje!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam nakon laparo dosta krvarila (malo koaguliralo endometrioze), mislim, ne obilno, al' nikako stat -malo krene, pa stane, pa mislim ništa, gotovo, pa opet krene... Mislim da je to bilo i preko 15 dana. Nosi one socijalističke Vir uloške, ne Siluhettes ili kako se već piše plastiku, da ne bi uhvatila kandidijazu od toliko dugog "peleniranja" - barem je to meni puno pomoglo jer sam na to osjetljiva.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

To mi je bilo prvo što sam napravla kad sam izašla iz bolnice jer sam tamo imala one klasične plastične! Danas manje krvarim-baš kao što si rekla-krene pa stane pa tako opet! Malo me brine i bol u ljevoj preponi pa se nadam da ću sutra rještiti sve nedoumice kad odem izvaditi šavove. Valjda mi nisu kakvu žilu zeznuli...Kad nešto kažeš doktorima oni samo odmahuju glavom i govore da je normalno da boli, ali zašto prepona :? Vidjet ćemo i to sutra...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

GIZMOZ ta bol u preponi mora da ima neke veze s laparoskopijom jer i ja imam slicno iskustvo. Ja i danas, dvije godine nakon laparoskopije, osjecam bol u desnoj preponi, ali samo kod odredjenog pokreta.

Najizrazenija je osjecam recimo prilikom izvodjenja vjezbe Leptir. Ili recimo lezeci na trbuhu s jednom nogom ispruzenom (lijevom) a drugom (desnom) savijenom u koljenu.
    Danas je doduse ta bol mogla bih reci zanemariva i osim u tim nekim posebnim polozajima je i ne osjecam, ali cini se da nikada nece isceznuti potpuno.

Zato, ako budes imala priliku bas pitaj sto bi mogao biti uzrok tome! Jer kada sam ja za to imala priliku mislila sam da ce bol proci samo od sebe, a poslije prilike vise nije bilo, dok je bol ostala...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja nisam nikakvu bol u preponi osjećala nakon operacije bolio me donji dio trbuha, a oteknute limfe to mi je malo čudno?
    A krvarenje poslije je normalno meni je par dana nakon operacije krenulo ko menzis iako ga nisam očekivala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •