-
krvarenje desni
D. ima 16 mjeseci. prije tjedan dana je dobila temperaturu-bez drugih simptoma. Kad bi snizili temperaturu, bila je dobre volje..crp i leukociti u granicama normale-veli doktorica-viroza, ali ipeak nek popije Sumamed :?
Ja joj nisam dala sumamed, međutim ona nema više temperature, ali je jako loše volje, neraspoložena, ima zadah iz usta i krvare joj desni! :?
Mislim da joj idu i zubići, ali desni su joj sve natečene, crvene, nepce naborano, iz ustiju joj se stalno "cijedi" neki iscjedak..možda ta krv, ne da mi da pogledam ni da diram..Ja bi joj najradije propolisom namazala desni, ali suprug je jako alergičan na propolis i dotorica je rekla da ni slučajno ne isprobavamo...ima li netko kakva iskustva? što bi to moglo biti?
sutra idemo opet k doktorice...
-
Re: krvarenje desni
loonalee prvotno napisa
što bi to moglo biti?
Nedostatak C-vitamina?
-
Osoblje foruma
-
c vitamin sprjecava krvarenje desni
-
pije multivitamin reovito..afte..ne znam..ne da mi da vidim..
-
-
loonalee prvotno napisa
i btw, ništa neće jesti
ovo isto može biti znak afti, jer su one jako neugodne i bolne.
malo sam googlala i našla ovo pa pročitaj ak imaš volje
http://www.mama-mami.com/archive/for...php?t55130.htm
-
hvala kahna...pročitalal sam i stvarno kao da sam ja to pisala
, osim što ja ne mogu vidjeti jel su afte jer mi neće otvoriti usta. :/
Pedica veli da se radi o virusnom gingivitisu i da je u prolaznog fazi..Nema terapije...samo čekati...i maziti je
-
Moguce da se radi o primarnom herpeticnom gingivostomatitisu, zapravo je to primarna infekcija herpes simplex virusom. Propolis ni slucajno u usta, gengigel baby bi mogao bit od koristi.
-
da, vidiš- i dobila je mali herpesić na gornjoj usni..ali to je srećom prošlo...sad je situacija malo bolja, ali i dalje joj desni krvare..Manje, ali još uvijek da :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma