Evo, zadesilo ma...
S obzirom da gotovo nikad nisam bila bolesna, ne znam jesam li popila par puta antibiotik u životu, ovo mi je novo i nepoznato.
Nakon tjedan dana lagane temperature, htjela sam zatvoriti bolovanje u petak, ali bila sam doktirici sumnjiva, pa me poslala na slikanje pluća. Ozbiljno me uplašila, jer me htjela poslati u bolnicu.
Kako mi je muž bio na putu, djeca u vrtiću, nemamo nikog tko bi mogao uskočiti, dogovorili smo se da budem doma na strogom mirovanju i Sumamedu. Kašljem, boli me na leđima lijevi donji dio pluća, temperature nemam već danima.....ponekad teško dođem do zraka i vrlo se brzo umorim.
Kako izgleda oporavak, odnosno što su indicije za eventualno ipak otići u bolnicu? Ja sam od onih kojim nikada nije nište, dobro sam, a u biti padam s nogu. Mislim da nisam objektivna po pitanju svog zdravlja, pa sam se ipak malo zabrinula. Čak je spominjala i svinjsku gripu...

Da li je netko prebolio, pa da mi zna reći koliko traje oporavak, kada će mi biti bolje?

Ma sada sam vidjela da sam stavila na zdravlje djece, a na na Zdravlje odraslih...
Moderatirice selite...