-
Upala žlijezde slinovnice
Da li se netko susreo sa sličnim problemom kod djeteta? Prošlu subotu smo vidjeli da mu je natekla žlijezda ispod brade, mislili smo da su zaušnjaci i vadili kompletnu krvnu sliku i neke stvari iz urina, što je pokazalo da zaušnjaci nisu. CRP je bio 11, i dr. nam je dala Klavocin. Međutim, to do danas ( već ga 7 dana pijemo ) ne prolazi, doktorica govori da pijemo 10 dana i čekamo, ako ne prođe da će morati ići na nekakvo čišćenje kod ORL-a. Jel netko čuo za sličan slučaj? Što činiti dalje?
-
Trbalo bi napraviti UZV i vidjeti o čemu se uopće radi (nekoj cisti, limfnom čvoru, slinovnici,...) Po potrebi napraviti punkciju te otekline.
Sve se to može na ORL.
-
Hvala na odgovoru, u laganoj sam panici!
-
Bili smo na ORL u Klaićevoj, opet imamo vodu u lijevom uhu, doktorica kaže da je to najvjerovatnije limfni čvor jer su nam i krajnici jako loši, ali ipak 22.01, idemo na UZV vrata! Hvala Bibai na uputstvu
-
Mi smo već bili na punkciji limfnog čvora na vratu,dobili nalaz i kaže da je povečan zbog nekakve infekcije.Inače me ubijalo to išćekivanje ,punkciju smo napravili na Merkuru i svaka čast doktorima bili su super i jako smo brzo obavili,naravno da se derao ali samo da smo to riješili.Idemo sa tim nalazom hematologu i to je to.Sve te pretrage smo riješili u roku 2 tj .Tebi i malome puno sreće i strpljenja je se bute još načekali.
Koliki je bio vaš limfni čvor? Mi u petak idemo na UZV, čekamo termin već 5 tjedana, bio je velik 1,5 cm.
-
Naš je bio 2,8 cm,sad nakon 2 tj nešto manji -dijagnoza lim. čvor povečan zbog neke viroze upala grla,uha...
_________
D 1998.
I 2007.
-
Naš je bio 2,8 cm,sad nakon 2 tj nešto manji -dijagnoza lim. čvor povečan zbog neke viroze upala grla,uha...
_________
D 1998.
I 2007.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma