Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Upala žlijezde slinovnice

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Upala žlijezde slinovnice

Da li se netko susreo sa sličnim problemom kod djeteta? Prošlu subotu smo vidjeli da mu je natekla žlijezda ispod brade, mislili smo da su zaušnjaci i vadili kompletnu krvnu sliku i neke stvari iz urina, što je pokazalo da zaušnjaci nisu. CRP je bio 11, i dr. nam je dala Klavocin. Međutim, to do danas ( već ga 7 dana pijemo ) ne prolazi, doktorica govori da pijemo 10 dana i čekamo, ako ne prođe da će morati ići na nekakvo čišćenje kod ORL-a. Jel netko čuo za sličan slučaj? Što činiti dalje?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Trbalo bi napraviti UZV i vidjeti o čemu se uopće radi (nekoj cisti, limfnom čvoru, slinovnici,...) Po potrebi napraviti punkciju te otekline.
    Sve se to može na ORL.

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvala na odgovoru, u laganoj sam panici!

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bili smo na ORL u Klaićevoj, opet imamo vodu u lijevom uhu, doktorica kaže da je to najvjerovatnije limfni čvor jer su nam i krajnici jako loši, ali ipak 22.01, idemo na UZV vrata! Hvala Bibai na uputstvu

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mi smo već bili na punkciji limfnog čvora na vratu,dobili nalaz i kaže da je povečan zbog nekakve infekcije.Inače me ubijalo to išćekivanje ,punkciju smo napravili na Merkuru i svaka čast doktorima bili su super i jako smo brzo obavili,naravno da se derao ali samo da smo to riješili.Idemo sa tim nalazom hematologu i to je to.Sve te pretrage smo riješili u roku 2 tj .Tebi i malome puno sreće i strpljenja je se bute još načekali.

D 1998.
    I 2007.

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Koliki je bio vaš limfni čvor? Mi u petak idemo na UZV, čekamo termin već 5 tjedana, bio je velik 1,5 cm.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Naš je bio 2,8 cm,sad nakon 2 tj nešto manji -dijagnoza lim. čvor povečan zbog neke viroze upala grla,uha...

_________

D 1998.
    I 2007.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Naš je bio 2,8 cm,sad nakon 2 tj nešto manji -dijagnoza lim. čvor povečan zbog neke viroze upala grla,uha...

_________

D 1998.
    I 2007.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •