Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: e.coli

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno e.coli

Imam pitanjce za one koji znaju odgovor. MM je u brisu uretre i ejakulata pronađena e.coli. Nakon što je on dobio nalaz ja sam otišla na uobičajenu analizu krvi i mokraće i pokazalo se da je sve u redu. Znači li to i da sve zapravo jeste u redu ili moram i na ginekološke briseve?

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kod mene je obrnuta situacija, ja imam E.coli, a dr. mi je rekao da bi onda se i suprug trebao liječiti, samo...mislim da mi nismo ni imali odnose od kada sam saznala da ju imam i nekoliko dana prije....a niti ih sada imamo upravo zbog toga, ja na antibioticima.

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo imali odnose jer nismo znali da ju on ima. Prije šest mjeseci je radio briseve i bili su u redu. Sada mu je došao katastrofalan nalaz a u međuvremenu smo se družili.
    Tko bi očekiva da ima tu bakteriju a ništa ga ne boli.
    Ja sam odmah dala mokraću i bilo je sve u redu ali nisam radila urinokulturu niti briseve. Nekako mi se čini da ću morati.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nakon što sam popila kuru amoksicilina, koliko sada treba proći dana da bih mogla dati novu urinokulturu?

Hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

E. coli nije spolno prenosiva. jedan ju prtner može imato a drugi ne mora dobiti. osobito ne muškarac od žene.

za potpuno pouzdanu urinokulturu mora proći 14 dana od uzimanja antibiotika.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Jedan_tata prvotno napisa
    E. coli nije spolno prenosiva. jedan ju prtner može imato a drugi ne mora dobiti. osobito ne muškarac od žene.

za potpuno pouzdanu urinokulturu mora proći 14 dana od uzimanja antibiotika.
    Ne znam zašto je moj dr. meni rekao drugačije :?

Hvala za info...mi se suzdržavamo već valjda mjesec dana.... :/

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Prijavljujem da mi je nalaz sterilan nakon kure antibiotika, nadam se da se neće ponoviti :D

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni je receno da oboje moramo na briseve, nakon sto je meni izolirana na cervixu. nismo pili antibiotike vec lijek sa cesnjakom/vinom a u medjuvremenu kondomi dok se nismo ocistili

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •