-
Mamirna, znam kakav je problem pronaći svakoga dana vrijeme za pozivanje, posebno ako se radno vrijeme poklapa s radnim vremenom centara. Iskoristi svoje pauze, kad god ćeš moći, za pozive, kao što ti je već savjetovano, bilježi sve bitno što čuješ u pojedinom centru (ja sam si za svaki centar uzela poseban list, vjerojatno netko drugi ima bolji sistem). I sretno
I još bih dodala zamolbu moderatorici čokoladi: Maria elena je ovaj topic otvorila za podršku, ali kako je i napisala za "različita pitanja vezana uz posvojenje". Podržavam topic za podršku, nešto kao chat o posvojenjima, iako mi je bilo simpatičnije čitati posebne topice, koji su se na koncu pretvarali u zaokružene priče o realiziranim posvojenjima. Ali apsolutno ne vidim smisla da se u ovom, ili nekom drugom topicu koji je otvoren s određenom svrhom, odgovara na različita pitanja vezana uz ovu tematiku. Većina nas koji smo bili ili još uvijek jesmo u procesu posvojenja pretražili smo stranice ovog foruma u potrazi za odgovorima na ono što nam je u tom trenutku bilo aktualno, a odgovore možemo pronaći lakše (ili ih uopće i pronaći) ako se za različita pitanja otvaraju posebne teme. Uostalom, tako su forumi i zamišljeni, da svaka rasprava/ topic ima svoju temu o kojoj se u njoj piše, uz manje ili veće digresije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma