Pokazuje rezultate 1 do 50 od 109

Tema: Nazivanje centara

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Cure evo mene opet he he i opet imam problem nude mi troje djece ovaj put zdrave.Na moju žalost ne razdvajaju ih što i rzumijem a ja stvarno nemam mogućnosti za troje iako bih bila najsretnija da ih mogu uzeti odmah.E sada imam pitanje pošto sam već dva puta odbila po troje djece jel se to negdje bilježi kao minus?Centre koje zovem svaka 3-4mjeseca već me poznaju i sam napišu da sam ponovo zvala.Ne bih htjela odbijanjem otići na neku crnu listu!hvala i sretno

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj valiana prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo mene opet he he i opet imam problem nude mi troje djece ovaj put zdrave.Na moju žalost ne razdvajaju ih što i rzumijem a ja stvarno nemam mogućnosti za troje iako bih bila najsretnija da ih mogu uzeti odmah.E sada imam pitanje pošto sam već dva puta odbila po troje djece jel se to negdje bilježi kao minus?Centre koje zovem svaka 3-4mjeseca već me poznaju i sam napišu da sam ponovo zvala.Ne bih htjela odbijanjem otići na neku crnu listu!hvala i sretno
    ne, definitivno ne ostoji crna lista... mi smo isto odbili neku dječicu (uh kako zvuči okrutno) ali eto tako je to, jednostavno mi nismo bili njihovi roditelji! nemoj se brinuti i sretno dalje!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •