evo, moram se nekome pojadati, a gdje je to najbolje nego ovdje...jer drugi možda neće razumjeti ( a niti sam ikome i rekla o mogućoj trudnoći), neki će reći biti će još dječice....a za mene su to sve suvišnji komentari osoba koje nikada nisu ( i hvala dargom Bogu ) prošli put kalvarije koji mnogi ovdje prolaze...

toliko se raduješ plusiću....očekuješ ga.... odeš kod doktora i šta..nema ploda...znam da je možda rano, i čitala sam a i doživjela dva bl.ovuma...i iako srce ne želi reći nema anđela, opet glava viče ako ga i bude, bolje odmah u startu spriječiti djetešce da pati...

sreća u svemu je što imam prekrasnu ginekologinju, koja ne odustaje do zadnjeg....
ZM je bila 18.10. ali seksali smo se 03.11. na pregledu od 11.12. GV 13mm ali nema ploda....ja sam i dalje u nadi da njeni i moji datumi nisu identični...i rekoh ja to njoj, a ona brže bolje da mi uputnice za vaditi betu, pa krv i tako to...i u petak ponovno na uzv... veliko joj hvala..

ovo sve izgleda zbrčano, ali tako se i osjećam...velika zbrka u meni i mojoj glavi i srcu

hvala na vašim strpljenjima