-
bebać ili ne !!
evo, moram se nekome pojadati, a gdje je to najbolje nego ovdje...jer drugi možda neće razumjeti ( a niti sam ikome i rekla o mogućoj trudnoći), neki će reći biti će još dječice....a za mene su to sve suvišnji komentari osoba koje nikada nisu ( i hvala dargom Bogu ) prošli put kalvarije koji mnogi ovdje prolaze...
toliko se raduješ plusiću....očekuješ ga.... odeš kod doktora i šta..nema ploda...znam da je možda rano, i čitala sam a i doživjela dva bl.ovuma...i iako srce ne želi reći nema anđela, opet glava viče ako ga i bude, bolje odmah u startu spriječiti djetešce da pati...
sreća u svemu je što imam prekrasnu ginekologinju, koja ne odustaje do zadnjeg....
ZM je bila 18.10. ali seksali smo se 03.11.
na pregledu od 11.12. GV 13mm ali nema ploda....ja sam i dalje u nadi da njeni i moji datumi nisu identični...i rekoh ja to njoj, a ona brže bolje da mi uputnice za vaditi betu, pa krv i tako to...i u petak ponovno na uzv... veliko joj hvala..
ovo sve izgleda zbrčano, ali tako se i osjećam...velika zbrka u meni i mojoj glavi i srcu
hvala na vašim strpljenjima
-
Ginekologici svaka čast a tebi puuuuno vibrica ~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu!
-
-
Držim fige da bude sve ok!
-
nadam se da će biti sve ok
-
~~~~~~ da sve bude dobro
-
gonekologici svaka čašt... a tebi šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~1 za visoku betu.....
-
potuno te razumijem...
vibram za visoku betu koja se pravilno dupla
-
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
corina,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
:D ~~~~~ za drugu betu...
-
-
:D :D ~~~~~~~~~~~~za drugu betu!!!
-
hmm...
čini li vam se ovo dobra beta 42.729...
meni baš i ne :?
-
Predpostavljam da ćeš trebati ponoviti betu, uz UZV nalaz.
Kod tih veličina bete vrijeme duplanja je oko 4 dana.
Neka ti bude sretno.
-
...
a nemam više ništa pametnoga za reći
samo da preživim sutrašnji dan i onda ćemo vidjeti sve, jel :?
-
sretno!!!
-
i ja mislim da je sve ok, jer beta se u prvo vrijeme dupla svaki drugi dan, a kasnije je ,kao sto je MMK rekla potrebno vise dana za duplanje.
U svakom slucaju sretno i obavezno se javi sutra sa dobrim vijestima!
-
??????
evo vratila se sa pregleda, doktorica kaže beta super, ja na stolić a ono još uvijek ništa.... čak se ni gv nije previše povećala... samo se stomak povećava od početka.... po njenom je 8 5/7 a po mom tjedan i po do 2 manje jer nisam sigurna jel se primilo 3.11 ili 6.11
sad čekam srijedu i ne znam šta misliti :? ...ako se počnem sekirati ne valja (sekirati se uvijek mogu) a opet...
uf uf
pozdrav svima
-
sama si napisala da se uvijek stigneš nervirati
stoga do srijede misli pozitivno
evo malo vibri za mrvicu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
beta...
baš sam postavila pitanje zna li netko gdje privatno mogu betu u Osijeku izvaditi, pa da vidim još u ponedjeljak i srijedu prije kontrole :=)
-
nema vise malog andjela....
eto, trazile ste da vam javim kad bude nekih novosti... na zalost nista od naseg bebaca.... od subote zvanicno vise nisam trudna.... sad sam samo jadna i utucena....
sretan Bozic svima
-
baš mi je žao.
-
žao mi je corina
-
jako mi je žao, corina
-
corina, jako mi je žao...
-
-
-
Bas mi je zao, drzi se
-
-
-
-
Znam kako ti je i užasno mi je žao ali ako te tješi, imaš barem jedno djetešce kojem možeš poklanjati svu svoju ljubav. Drži se, vrijeme zaista donosi zaborav.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma