evo, nakon dugo vremena tracanja moje mile k. i iskazivanja hvalospjeva mojem dragom f., doslo je vrijeme da se situacija okrene
dakle, f. me poceo dovoditi do ludila. ok, nije bas tako dramaticno, ali stvarno sam bez ideja kako da se postavim prema njemu. moji su temelji krnji (odgajana sam stegom i batinom tj. koznim remenom), a naravno da to ne zelim primjeniti na njemu.
situacije su razne--treba izaci iz kuce, on se nece obuci, bjezi i baca odjecu, ako ga uzmem u ruke batrga se kao divlji. treba ici na spavanje, on opet nece. treba prati zube, nece, pa ajde hoce, pa dode u kupaonu, pa sjedne na pod i nece, nece, nece. ajme, a meni mozak prijeti eksplozijom.
mozda je stvar u tome sto sam navikla da se s njim lako dogovori, ili nesto drugo.. ali pitanje za vas je kako rjesavate te situacije? koje stvari bi ostavili njemu na odluku a za koje bi se zauzeli? biste li primjenili kakvu kaznu, ili nesto drugo za takve situacije, kad ignoriranje nije opcija (to je recimo kod oblacenja, ja moram ici, k. i ja smo na vratima obucene a on divlja u pidzami).
ajde, dajte mi ideje, prijedloge, hvala