Ja sam sa ovom metodom imala samo losa iskustva. Rezultirala je kupovinom(odnosno, zeljom da ih kupi) valjda svih cetkica koje je bilo gde videla a zube je i dalje nerado prala. Za pranje kose smo isto kupili sve moguce sampone, sama ih je birala, imamo citavu kolekciju...nista nije vredelo, i sada kada je pocela da pere kosu, nema pojma koji joj sampon stavljam(zato ja uzivam u izboru da li cemo jagodu, mandarinu, princeze...Druga varijanta je da mu ponudiš izbor npr želi li da pere plavom ili zelenom četkicom i). Kod nas je kod pranja zuba upalilo objasnjavanje zbog cega je to bitno i skretanje paznje da decu koja imaju pokvarene zube. Ali ne pred samo pranje zuba vec u nekim "neutralnim" situacijama.
Kod samog cina pranja zuba, pomaze nam da u ustima trazimo ostatke hrane. Kao, "eno, skroz unutra komadica mesa od rucka"...a najzanimljivije joj je kada se nadje cak i neki ostatak dorucka koji je uspeo da se prikrije ceo dan.

). Kod nas je kod pranja zuba upalilo objasnjavanje zbog cega je to bitno i skretanje paznje da decu koja imaju pokvarene zube. Ali ne pred samo pranje zuba vec u nekim "neutralnim" situacijama.
Odgovori s citatom