Pokazuje rezultate 1 do 50 od 336

Tema: Sumrak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Uh... Baš mi je drago da sam vas našla. Sestra me navukla na te knjige, a nikome se ne usuđujem reći da ih čitam u "ovim mojim godinama"... Inače, rekla mi je djelatnica u knjižnici da se "ne trebam sramiti jer je knjige u našoj knjižnici pročitalo više starijih osoba od onih mlađih".. Sumrak sam čitala polako jer mi je bio tako, Mladi mjesec me zaintrigirao, a u trećoj sam se knjizi zaljubila u vampira. A šta ću? . Samo da MM ne sazna! Ja upravo čitam Praskozorje i neki mi djelovi nisu legli, ali nema veze... Gutam ih. Super štivo za čitati dok se izdajam ili dok uspavljujem dijete na rukama... Filmove još nisam vidjela, ali namjeravam i to odraditi slijedeći tjedan.

Inače, na nekom blogu imate prijevod prvih 12 pogavlja pete knjige-Midnight sun na hrvatski.

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj zeko prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, na nekom blogu imate prijevod prvih 12 pogavlja pete knjige-Midnight sun na hrvatski.
    Na kojem?

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ponocnosunce.blog.hr
    mislim da ovako nekako ide adresa

a ima i priča nekog funa gdje je "malčice" dorađena određena scena s otoka

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo jedne koja je pocela citati kako bi snimila je li knjiga prikladna za jednu preteen koja je opsjednuta knjigama, ljubavlju, zaljubljivanjem, ....
    Ok, nije prikladna za uskoro 9-godisnjakinju, ali majka joj se navukla.

Sad citam Eclipse i slusam soundtrackove prva dva filma. Prve dvije nisam mogla docekati da dodjem na red u knjiznici pa sam ih kupila, trecu i cetvrtu sam posudila od frendice na engleskom.
    Lijepo su i jednostavno pisane, bas te "drze", a ja vec nekoliko godina mogu citati knjigu samo ako me knjiga opcini odmah.

Da ne spominjem da nocima sanjam vampirske obitelji puno prelijepih lica, zgodne vruce vukodlake, ... aaaaaaaaaaaa!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
    ... slusam soundtrackove prva dva filma...
    Bas su dobri, jel'da? Ja sam se navukla na Muse.

Apropos Meyerove, procitala sam njenu pricu u "Prom Nights from Hell". Cijela kolekcija je poprilicno povrsna i u teen duhu.
    Meyericin udjel u kolekciji je u njenom stilu, pitak, lezeran i mrvicu bolji od ostalih prica. Tema je opet fantasy/legendarna bica i njihov utjecaj na ljudske emocije. Procitajte ako ste die hard fan njenih djela, tek toliko da mozete reci da ste procitali sve sto je ikad napisala , no inace - komotno preskociti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •