Pokazuje rezultate 1 do 50 od 336

Tema: Sumrak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čisto da vas pometem...
    Pročitala sam sve knjige u PRVOM tjednu kad je izašao zadnji nastavak...

No, ja inače volim te maštovito nerealne knjige..pa uživam u knjigama o čarobnjacima (HP sam daaaavnoooo pročitala 2x), Hobita i nastavek Prstena isto tako...., itd....
    Trenutno (uz "normalne" za odrasle primjerene knjige) naprosto uživam u Magiki S. Heapa...i jedva čekam da se dočepam sljedeća dva nastavka...
    I da....obožavam sa Lovrom ići u dječju knjižnicu....I Lovri čitat knjige..(no trenutno ne pristaje ne knjigu, već na strip o Garfieldu)

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa Vidi poruku
    Čisto da vas pometem...
    Pročitala sam sve knjige u PRVOM tjednu kad je izašao zadnji nastavak...

No, ja inače volim te maštovito nerealne knjige..pa uživam u knjigama o čarobnjacima (HP sam daaaavnoooo pročitala 2x), Hobita i nastavek Prstena isto tako...., itd....
    Trenutno (uz "normalne" za odrasle primjerene knjige) naprosto uživam u Magiki S. Heapa...i jedva čekam da se dočepam sljedeća dva nastavka...
    I da....obožavam sa Lovrom ići u dječju knjižnicu....I Lovri čitat knjige..(no trenutno ne pristaje ne knjigu, već na strip o Garfieldu)
    Heh, onda definitivno pratim tvoje preporuke, jer vidim da mi baš pašu "takve" knjige.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •