Pokazuje rezultate 1 do 50 od 336

Tema: Sumrak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pliz pomoć,
    ja sam danas u knjižnici naletila na pomrčinu i praskozorje, a dugo već pratim sve topice o zanimljivim knjigama, pa sam ih naravno pokupila. e sad, počela sam čitati pomrčinu, negdje sam na 30. stranici i meni se to čini skroz bezveze
    i niš ne kužim . sad, jesam li možda krenula čitati nekim obrnutim redom, jesu te knjige u nastavcima, mislim sumrak, mladi mjesec... i sve to ili ne ovise jedna o drugoj, tj. mogu ih čitati kako ih polovim?? ili tek kasnije postane zanimljivo? ne volim vratiti nepročitanu knjigu, a ove posebno ne, pa dajte pliz malo me prosvijetlite

e da, inače nisam baš tip kojeg zanimaju čarobnjaci, vilenjaci... i sl. čudesa, nisam pročitala ni pogledala HP, gospodare prstenova... al kad ove svi tako hvale, onda vjerojatno i jesu dobre, samo neznam kaj je meni

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Rayna prvotno napisa Vidi poruku
    pliz pomoć,
    ja sam danas u knjižnici naletila na pomrčinu i praskozorje, a dugo već pratim sve topice o zanimljivim knjigama, pa sam ih naravno pokupila. e sad, počela sam čitati pomrčinu, negdje sam na 30. stranici i meni se to čini skroz bezveze
    i niš ne kužim . sad, jesam li možda krenula čitati nekim obrnutim redom, jesu te knjige u nastavcima, mislim sumrak, mladi mjesec... i sve to ili ne ovise jedna o drugoj, tj. mogu ih čitati kako ih polovim?? ili tek kasnije postane zanimljivo? ne volim vratiti nepročitanu knjigu, a ove posebno ne, pa dajte pliz malo me prosvijetlite

e da, inače nisam baš tip kojeg zanimaju čarobnjaci, vilenjaci... i sl. čudesa, nisam pročitala ni pogledala HP, gospodare prstenova... al kad ove svi tako hvale, onda vjerojatno i jesu dobre, samo neznam kaj je meni
    Daj još jednu šansu vampirima i vukodlacima, samo kreni od prve knjige: Sumrak. Upala si u sredinu i potpuno se pogubila.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

pliz pomoć,

Po meni MORAŠ ić ispočetka:
    1.Sumrak
    2.Mladi mjesec
    3.Pomrčina
    4.Praskozorje

Meni je HPotter samo ok, a Sumrak saga .

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

'Upala si u sredinu i potpuno se pogubila.'

Upravo ovako. čitam ja danas i fakat me zanima, i skužim što je otprilike bilo prije, ali mene baš zanima kako je to bilo, dakle sve od početka. i kaj sad? ove vratim, pa za sumrak dođem na red tamo oko nove godine
    Posljednje uređivanje od rayna : 27.04.2010. at 19:13

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

'Upala si u sredinu i potpuno se pogubila.'

Upravo ovako. čitam ja danas i fakat me zanima, i skužim što je otprilike bilo prije, ali mene baš zanima kako je to bilo, dakle sve od početka. i kaj sad? ove vratim, pa za sumrak dođem na red tamo oko nove godine
    Ako si iz zg, vidla sam dva primjerka u vodovodnoj na polici

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jesam

kad si ih vidjela?

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Jesam

kad si ih vidjela?
    Prije 6 dana i to u dječjoj na odjelu za mladež.
    Evo ti popis knjižnica, vidi koje su ti najbliže, nazovi ih i pitaj dal imaju na policama:
    http://www.kgz.hr/mreza/kgz/kgz.asp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •