Results 1 to 50 of 336

Thread: Sumrak

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Quote Originally Posted by icyoh View Post

Da li je netko čitao sve one druge knjige o vampirima? Nemam pojma kako se zove, isto je saga o nekakvoj srednjoškolki. Ima cijela polica u Algoritmu.
    valjda misliš da onu spisateljicu P.C. Cast, ja sam pročitala 4 knjige, radi se u biti o školi za vampire, glavni lik jest jedna srednjoškolka.
    Ono, za razbibrigu i pred spavanje ok, više za cure od 15 godina, ali i za nas od 30. na dalje nije loše...

Al nije mi za usporedit sa "Sumrak" sagom.

Dajem glas za vukodlaka, vampir mi je bezveze. Čak sam i u knjizi navijala za njega
    joj, bome da, pogotovo kad ih vidiš na filmu...mislim ono, Jacob se fino razvio od prvog do drugog filma, ne? Pa mi je Edi izgledal malo presuho prema njemu...

Ineska's Avatar

Quote Originally Posted by Smajlić View Post
    joj, bome da, pogotovo kad ih vidiš na filmu...mislim ono, Jacob se fino razvio od prvog do drugog filma, ne? Pa mi je Edi izgledal malo presuho prema njemu...
    ma može se on razvijat koliko hoće kad je i dalje metar i panin

:Team Edward:
    Last edited by Ineska; 04.05.2010 at 21:36.

saška's Avatar

:Team Edward:
    Iako mi je inače draži drugi tip muškaraca (mislim, 300 mi je omiljeni film, mogla bi ga, a vjerovatno i hoću, gledati 100 puta).
    U drugom je djelu Edward jadan puno patio pa se osušio, vjerujem da će u trećem malo doći sebi