Ako nekoga zanima, 3. film, "Eclipse", moci ce se kupiti u Konzumovoj K-videoteci za 19,90 Kn od 23.12.![]()
Ako nekoga zanima, 3. film, "Eclipse", moci ce se kupiti u Konzumovoj K-videoteci za 19,90 Kn od 23.12.![]()
Super, meni je odličan treći nastavak-akcija i brzina, čisto da se ono ljubavno i romantično ne razvodni do zadnjeg nastavkaZna li netko ima li u Konzumu kupit prvi dio? Ja svoj posudila, pa mi vratili izgreban CD
Ovdje u Konzumu nisam našla, pogledala bi u Splitu kad odem za Božić.
Smajlic, mislim da ti se isplati poslati mail i u Konzum i pitati, jer u njihovoj K-videoteci prodaju filmove po super povoljnoj cijeni, a u Tisku je cijena drugacija (veca) - ako gledas onaj njihov katalog DVD-ova.
Mozda bi bili voljni poslati nekoliko primjeraka u tvoj Konzum.
Meni su tako napravili kad sam trazila njihove kvazi-Space Bag vrece - poslali posiljku u 'moj' Konzum, u stilu 'ponovna ponuda na trazenje kupaca', jos su me cak i nazvali da mi kazu da su poslali i da provjere da li sam ih kupila.![]()
U Tiskovom katalogu je 69,90 Kn (http://www.tisakmedia.hr/filmovi/horor/sumrak_dvd) - frendica ga je htjela kupiti, a kad je pitala na kiosku, ponudili su joj taj skuplji, ovaj jeftiniji joj nisu nudili.![]()
Lukava pušačice konačno da se netko javi tko je sada pročitao. Imam dojam da su svi gledali i čitali prije 100 godina,a mene i dalje drži manija.Toliko me drži da sam potamanila sve od iste autorice iz knjižnice.
Toliko o tome da sam prije imala totalno bljak predrasude prema svemu ovome. E da,zna se tko će glumiti Renesmee,curica je totalno preslatka. Ne mogu dočekati ekranizaciju Praskozorja,a Pomrčinu obavezno kupujem-hvala svima na infu.
Elly hvala ti na ovom infu! Zahvaljujući tebi ugrabila sam svoj primjerak čim je film stigao.