-
pa di ja živim? na trudničkom pdf-u, a vi ovdje (već dugo) raspravljate o sumraku. ja sam posudila knjige s velikom skepsom, misleći kako je to neki teenagerski jad. najviše me odbijala pomisao da se radi o nekakvim vampirima. al kad sam počela čitati, sama sam se povampirila , haha! slažem se sa spring u dosta toga, ima tu manjkavosti kolko hoćete, al ako se čita kao neka razbibriga, saga je super. baš je napeta i zanimljiva. i romantična
što mi baš odgovara.
kad sam pogledala filmove, likovi B i E i J su mi baš dobro sjeli (pogotovo E - mljac, mljac, mljac) a ovo za ostale vampire i mršave vukodlake imate pravo.
muž jadan nije čitao knjigu pa sam mu gledajući film stalno nešto morala objašnjavati jer se ne može iz samog filma dovoljno sve poloviti, pogotovo njihovi odnosi za koje nema vremena da budu dovoljno motivirani, što već.
sad čitajući ovu temu me zanima jel onaj blog s prijevodom skorz ugašen, ima li netko od vas kopiju? il dal da čitam engl verziju sa službene stranice? i nisam vas baš dobro shvatila na prvoj, drugoj stranici da nešto nije original?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma