-
Malo je OT ali eto, i mojoj je prepisano zeljezo u sirupu (5ml dnevno - nije puno ali kad nece piti onda i previse za prisilno davanje). Uglavnom, potrajalo je dok nismo nasli rjesenje, do tad je jako uspjesno pljuvala sirup. Probali smo direktno na zlicu (probala prvi i zadnji put - nakon toga "nece"), pa na spricu (plac i pljuvanje), pa da srce iz cepa, razvodnjeno (opet pljuvanje i nece), pa iz case i iz boce za vodu ali razvodnjeno (opet pljuje, cim vidi da nije prozirno). Sad nam je dobitna kombinacija da malo razvodnim i pomijesam sa sokom pola narance (da zamaskiram okus a da nije previse tekucine za popiti), stavim u neku sarenu neprozirnu casu (da ne bude sumnjive boje) i na slamku popije u jednom dahu... Mislim da nam je trebalo mjesec dana da nadjemo rjesenje da popije tih bijednih 5ml sirupa koji je u stvari fini slatki. Valjda ipak mozemo nadmudriti nase male lukave tvrdoglavce 
On toppic - dojena jos uvijek (15 mjeseci) i od prvog dana dohrane je totalni zdero, jede skoro sve i jako rado. Imam cak i slikice s prvog hranjenja - usta sirom otvorena odusevljeno iscekuje iducu zlicu, fakat je bila smijesna, na kraju je protestirala sto joj nismo dali vise od par zlicica, i od tada ne prestaje otvarati usta na klopu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma