Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Boli me!

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Boli me!

Nočas se D probudio u pola dva i plače kak ga boli noga.
    Onda sam pitala da pokaže di i pokazao je na prste, a ja gledala i nije niš bilo.
    I to je trajalo nekih 5-10 minuta i prošlo.
    I opet negdje oko pola četiri ista priča samo je bila druga noga peta i manjeg intenzitete.
    I to je to poslije nije više zvao i probudio se i sve pet.
    Sad sam samo :? i opće nemam pojima kaj je to bilo!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Da mu nije utrnula nogica možda. Iako baš peta, malo čudno, ali moguće da su prolazili trnci. Nama se to znalo događati, ali moja odmah vrišti "utrnula mi noga!!!!" pa s njom nema zabune.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I moja se nedavno probudila da ju boli noga :? ono baš mi bi čudno, ali nije nešto naručito plakala, malo se požalila i to je to, išla u vrtić i nije više to spominjala, a sad je i inače u nekoj fazi da je sve boli, čim se malčec ozlijedi, pogrebe, udari, odmah trči ko da je smak svijeta :/

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kora prvotno napisa
    Da mu nije utrnula nogica možda. Iako baš peta, malo čudno, ali moguće da su prolazili trnci. Nama se to znalo događati, ali moja odmah vrišti "utrnula mi noga!!!!" pa s njom nema zabune.
    I meni je to palo na pamet...

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A jel ima naviku spavati na trbuhu, onako na koljenima?

Moj G je prije jedno mjesec dana spavao tako (inace on to voli, ali ga "rusimo" na bok nakon sto zaspe) nesto duze i drugi dan ujutro on ne moze stati na nogu :?
    Cijeli dan je on puzao ili samo sjedio na krevetu ili podu.
    Kada smo vec bili spremni da idemo na hitnu onda je poceo lagano hodati ali rasirenih nogu, onda sam skuzila da je to vjerovatno od zalezanosti.
    Sepao je jos dva dana i onda je proslo.

Mozda se tvom D nogica samo malo zalezala ili kako cure kazu utrnula pa je on to protumacio kao bol (iako je to vise nelagoda s trncima).
    Ako se nece ponavljati ja se ne bih brinula

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da i ja sam to pomislila da mu je utrnula noga ali moram priznati da je dugo trajalo do nekih 5 minuta možda i više.
    utrnutost baš toliko i ne traje.
    Pa ne ne spava na koljenima normalono spava i na trbuhu i na leđima i na boku, svakak se vrti.
    Uglavom nije se ponovilo pa se nadam da i neće.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bolne noge kod djece za vrijeme spavanja znaju ukazivati na bol zbog rasta nogu. nedavno mi je prijateljica imala slično iskustvo s trogodišnjakinjom koja se dvije noći budila s vriskom da je bole noge, prvu večer jedna noga, drugu večer druga, drugih simptoma nije bilo, odjurila je kod pedijatrice i ona je ustanovila da zbog intezivnog rasta osjeća bol u nogama, nestalo je ko rukom odnešeno.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I ja mislim kao i twinsmama.
    Rast jako boli. Ja se ne sjećam da su me boljele noge, no kad se samo sjetim puberteta, bol prsa i kukova, u tolikoj mjeri da sam plakala.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Re: Boli me!

Citiraj domy prvotno napisa
    Nočas se D probudio u pola dva i plače kak ga boli noga.
    Onda sam pitala da pokaže di i pokazao je na prste, a ja gledala i nije niš bilo.
    I to je trajalo nekih 5-10 minuta i prošlo.
    I opet negdje oko pola četiri ista priča samo je bila druga noga peta i manjeg intenzitete.
    I to je to poslije nije više zvao i probudio se i sve pet.
    Sad sam samo :? i opće nemam pojima kaj je to bilo!
    A da niste promjenili cipelice, ili čizmice?

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

kad su mene bolile noge kao dijete išli smo pedijatrici i ona je rekla da je to zato što mi rastu. pa sam bila ponosna na svoje duge noge kad bi me bolile. nemogu se baš točno sjećati, ali bol nije bila užasna.
    sad kad mog sina bole noge, kažem mu to isto : rasteš, zato te boli.
    ipak, možda se od 70tih nešto promijenilo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •