a ponekad mislim da je moj mali mozda takve naravi..ali stvarno prije putovanja, kad se sjetim ,super je bilo, vrijeme za spavanje je bilo u 7, i lijepo smo imali rutine,malo igranja, pa se okupamo, onda lijepo ga samo stavim kraj sebe na krevet, dam mu dudu, i on se sam uspava, ponekad citam mu pricu, a ponekad i ne stignem nista procitat. ali otkad smo otputovali, kupila mu krevetic,pa sam ga stavljala da u njemu spava, ali svake,bas svake veceri,kad ga stavim pocne dernjava, i to po sat vremena, i budem kraj njega, tjesimga,sapcem mu u uhu da sam kraj njega,i to mirno,a on i dalje se dere..i sto je najgore, cak se ne da nosati,kad ga nosim da ga smirim,onda pocne jos vise. ne znam dali sam ga preplasila tom naglom promjenom,jer je spavao sa mnom,onda odjednom promjena kuce i mjesta spavanja..onda sam ga ipak vratila kraj sebe da spava, ali naravno kadje vrijeme za spavanje i dalje place, pa ga stavimu sjedalici i moram ga vuci naprijed,nazad a ne ljuljati ,samo to jedino upali,i tako ce zaspati,a ja ako tako nastavim, plus ovih bolova u ledima, cu dobiti i upalu ramena :shock: ..evo sad je isto pola sata se derao "jer je umoran i trebao bi spavati" i nista dok se nije isplakao u moje narucje i umirio se i zaklopio okice,pa sam stavila neku lagane zvukove prirode i stavila ga na krevet i zaspao je. mislim da ga pocnem navikavati na te umirujuce zvukove za vrijeme spavanje, mozda to pocne asocirati sa spavanjem??? :?