Evo i ja bi se prijavila ako me primatekao "staru" riječanku ali "novu" na rodi.
Znači 16.01. Premier, a u koliko sati?
Evo i ja bi se prijavila ako me primatekao "staru" riječanku ali "novu" na rodi.
Znači 16.01. Premier, a u koliko sati?
Ajme, jedva čekam da se vidimo....baš se veselim!
Vidim da se malo tko od stare ekipe jos pojavljuje, ali isto tako dobar je znak da je vecina docekala svojeTia prvotno napisa
ili je trenutno u iscekivanju.
Voljela bi da se opet skupimo. Mi cemo vam se pridruzit na nekoj od RI kavica na proljece kad budemo na otvorenom i gdje mogu doci s svojim duplim kolicima (mi vam zauzmemo mjesta kao manji auto). Zasad smo jos premali i malo je nezgodno s dvije bebe.
Vidim ja da će nas bit.... :D
Cranky ne znamo još u koliko sati, ali bit ćeš obavještena![]()
Zisu predivne su ti curice, predivne![]()
...veselim se vašem dolasku na proljetnu kavicu.... nadam se da će neke od nas već tada biti trbušaste!!!
![]()
barbyRI prvotno napisa
huuuhuuuuuuu,umalo me strefilo kada sam pročitala svoj nick.
uhvatila si me nenadano![]()
Pa neznam...baš si sve nešto razmišljam. i ja sam kako već netko ovdje reče ...sramežljiva![]()
zisu prvotno napisa
Najprije sretan Božić svima uz želju da vam se ostvare vaše neostvarene želje![]()
I ja spadam u ove "stare" i voljela bih vas vidjeti, pa se prijavljujem ako nas što ne preduhitri. Vidimo se!
Zisu još jednom iskrene čestitke. Predivne su![]()
![]()
Meni je svejedno, kad vi kažete![]()
Eto i ja da se javim nakon dugo vremena izbivanja. prijavila bi se za kavicu ako me primate.![]()
![]()
![]()
Bubalu naravno, sve primamo!
Dakle, 16.01.2010. u 16,00 sati, Premier
cure a di tocno dodje taj Premier?cula sam ali se ne snalazim....![]()
a ok,sumnjala sam da je negdje tamo ispod zatvora mislim da sam samo jednom i bila tamo,ali nism abila sigurna....diabolica prvotno napisa
![]()
koliko nas na kraju ima..?nebi bilo lose da napravimo jedan spisak,sta kazete?
Meni paše šta god se dogovorile.
Ajde cure javite se, šta ste zaspale![]()
ja radim do 15 h pa ću stić ........super......![]()
Oče se uopće održat ta kava ili ne? Toliko prijava na početku a sad kad se bliži 16.1 nitko se ne javlja :? :?
Ja nažalost nisam sigurna dali ču uspjet doć, jer sam poprilično bolesna, dobila sam antibiotik danas pa se iskreno nadam da če me proći do subote.
Ja sam shvatila da je to gotova stvar. 16.01. Premier u 16 sati.
Meni pase i vidimo se![]()
bok cure..evo i ja bi se pridruzila ako moze..![]()
ej draga moze pa znas da si vec pozvana....mayica01 prvotno napisa
![]()
Naravno da ima kavice!
Kika83 samo ti lijepo ozdravi i pridruži nam se.
Vidimo se!
sta je kika bolesna? jel stize na kavicu?![]()
cure jos 4 dana i vidimo se :D koliko nas na kraju ide?
skandy prvotno napisa
Da to sam bila ja!!!!
Cure lijepo se zabavite!!!
1+2+1+ja1=5
vidimo se sutra..........
Cure popite jednu i za nas koje moramo raditi.Ugodno Vam druzenje zelim!
I ja stižem :D :D :D :D :D :D
Cure bilo je super :D !
Veeelikasvima (13), a i ostalima koje nisu stigle!
Ni jedan psiholog me ne bi mogao tako opustittigrical prvotno napisa
![]()
Nadam se da uskoro ponavljamo radnju![]()
bilo mi je drago da smo se upoznale,i rado cu opet ponovit druzenje... :D
ali evo nazalost morala sam ranije otici jel sam imala drugi dogovor...
evo i mene, puna dojmova, bilo je baš lijepo, obavezno ponoviti!!!!!
Cure drago mi je da sam vas upoznala, baš ste super![]()
Nadam se da čemo ovo ponoviti. Žao mi je šta nisam uspjela s nekim curama više razgovarat ali biti če još prilike :D
I meni je bilo super na kavici i to definitivno moramo ponoviti svim curama koje krecu drzim palceve do neba i da nas iscrpno izvjestavaju o svemu a mi ce mo biti uz njih samo hrabro naprijed velika pusa od mene i Gabriele.....![]()
Meni je također drago što sam vas sve upoznala, nadam se da ću slijedeći put imati priliku porazgovarati više s curama na drugom kraju stola![]()
.... ljubim vas sve![]()
Evo da se i ja javim kao još jedna stara Riječanka.
drago mi je da ste se skupile u tako velikom broju , nisam dugo bila na forumu pa nisam ni vidjela temu do danas. Nadam se da čete nastaviti sa kavicama, pa da se sa mojim starim suborkama pridružim na jednoj proljetnoj kavici :D