Ja stižem Crancky
Ja stižem Crancky
Curke, danas nam je kavica! Odoh na plažu i vidimo se u 17.30! Kiss
hola, hola
nadam se da ste se super provele i bez mene.....ja (tele) sam zaboravila koji je dan, datum i vrijeme
do sl. puta..........
Isprike curke za današnju kavicu....ne osjećam se dobro još od jučer dopodne, imam vrtoglavicu....mislila sam proći će al eto i muž priprijetio da se smirim (bila sam u četvrtak u Zg) pa sam pretjerala ....danas cijeli dan zujim....sorry još jednom! Kiss
Uopće me nikakve isprike ne zanimaju od "vas koje ste zaboravile"
Diabolicamolim te čuvaj se. Bit će kavica i kavica, ti moraš sad pazit VAS
Svima koje su bile![]()
evo može 07.09 u 17 sati?? ako tko ima bolji prijedlog bring it on!! naravno na starom mjestu...![]()
Meni paše!
Samo još da nagovorim jednu jaaako mi dragu purgericu da nam svrati...
Ako mi punkcija ne bude kao prva stižem i ja jer tih dana odprilike imam punkciju.....
Bolje je da bude subota...manje nas radi popodne.
Dakle 04.09.
Već mi miriše ta kava........ Jedva čekam izljubiti našu Cranky, a kako je krenulo na KBC RI, jesen će biti uzbudljiva....
Vidimo se 04. Kissss![]()
ma naravno da stižemo Dani .......SARA nosim u sub.........
Boook cure,
na početku moram reći da sam tu skroz nova,ali malo čitam ovdje kako se veselite kavi i nisam mogla odoliti da upitam da li primate možda nove ....... (ako ne,svakako ću razumijeti).
Puno pozz i sretno svima!!
Prvo: Cranky čestitam! (tek sam danas on line nakon dva tjedna pa malkoc kasnim)
Dugo: prijavljujem se za kavu
svakako nove cure ako žele doći su i vise nego dobrodošle, vidimo se curke!!!!
A hvala Cranky.....
veselim se kavici.....pozdrav.....
A Lucija baš mi je žao, nadam se da je Gabici već bolje do sad.
Na žalost draga nije katastrofa živa, zubići joj izbijaju pa rade temperaturu koma, a nadam se da ste se vi bar lijepo po ćakulale!!! pozzic svima.