Trebam za poklon neke kvalitetne zenske kozne rukavice. Koje preporucujete?
Trebam za poklon neke kvalitetne zenske kozne rukavice. Koje preporucujete?
Ne znam gdje si locirana, ali znam da u Zagrebu možeš u Maksimirskoj (negdje blizu Harambašićeve) dat izradit po mjeri kožne rukavice za cca 150 kn. Meni je to kuma htjela sad za Božić poklonit, al budući da su mi u trudnoći prsti ko čevapi, rekla sam joj da bih radije pričekala sljedeću zimuInače, ona je sebi tamo napravila par, izabrala boju i sve i prezadovoljna je, a ne bi jeftinije nigdje prošla. Pa ako si u Zg, i nije ti bed osobi kojoj poklanjaš reći unaprijed što bi bio poklon - savjetujem; a i ako nisi u Zg, raspitaj se u svojem gradu.
(ako hoćeš točnu adresu, javi mi na pp, pa kad pitam kumu ti javim)
a sam mami neki dan za rodendan kupila u benettonu
vani koza, unutra vuna, elegantne, oko 350 kuna
Baš sam danas gledala u S.Oliveru, crne kožne, nekih 300-tinjak kuna.
Ima lijepih kožnih rukavica, i to povoljnih u Planet obuci (prosle godine kupila i bila prezadovoljna).
posljednjih dana gledam malo kozne rukavice i ne kuzim cijene: vecina "marki" je oko 300kn, ima ih i za vise novaca al onda opet ima i ovih za 150kn i sad vidim da ce u cetv. u lidlu biti kozne rukavice za 60ak kn. tko je tu lud? jel to stvarno koza? sto je normalna cijena? znam da sam po italiji usred ljeta gledala one obrte pune rukavica, sve su okvirno oko 30eura, ne kuzim ako kostaju 100-200kn jesu li od prave koze i kako da to skuzim?
ima ti trik sa malom, zaista malom kapljicom vode (neki koriste slinu)
prava koža će upiti tekućinu tj ta mala količina vode će ući u pore, dok će kod umjetnih materijala ostati stalno na površini.
e sad ne znam koliko je praktično da ideš po dućanima i sliniš rukavice![]()
Ja kupila u Interšparu prije nekih 4-5 godina crne kožne, mislim da su bile 70-80 kn. Imaju oznaku da je prava koža, a i vidi se (lukava puščice, unutrašnja strane kože ima baš kao dlačice, ne znam kako bih ti to objasnila, skaj ima glađu tu unutrašnju stranu, ravniju, uglavnom skroz drugačije izgledaju).
Rukavice su lijepe, podstavljene, nigdje nisu popucale, dobro me služe, tople su, za tu cijenu nikakvih primjedbi, dapače.
Ja sam svoje mekane crne kožne, podstavljene s vunicom platila 80-ak kn na Božićnim štandovima na Cvijetnom prije 7 god, i još me služe.
Izgledaju skoro ko nove, a prošle su stvarno svašta. Čak u njima radim snjegoviće, pa se skroz znaju smočiti i dalje su ok...tak da mislim da cijena tu ne igra puno ulogu.
vidjela sam da ih ima u mani,oko 70-tak kuna,kakva je kvaliteta ne bih znala reći
u C&A u WG sam vidjela obisnih jednostavnih i onih zenskastih kako ih moja seka zove. ne sjecam se cijene