-
bakalar
Dosad sam tri godine pokušavala to spremiti, a) nitko nije htio jesti, kažu, tvrdo, suho, drvenasto, smrdi, bezveze... b)prošle godine, da ne bude "suho i drvenasto", tri dana se močio u kupaoni, smrdi cila kuća, a trbalo je i vodu mijenjati, namučila sam se ko Isus. 4. dan, na Badnjak, sve sam bacila, jer se USMRDIO!!!, kažu nisi dosta mijenjala vodu, trba 3x dnevno, 1-2x nije dosta. Ove god sam ja kupila u Konzumu, ZABUNOM, pečatiran, vakuumiran, piše norveški, nešto na L. Pisalo: moči se 8sati. 8
SATI!???!? mOČILA JA 24 sata, on nabubrio od 800g suhog na 2kg !!. Ribetina ogromna! Što ću s tim? Skuhali mi to, pola dala susjedi. Ostatak, ajde skuhat ću, da probam.... Razlika- DRASTIČNA!!! Kuhala sve isto kao i prije, bilo je prefino!! MM, 100% kontinentalac, (riba- to smrdi i fuj,sve osim prasice), pojeo tri tanjura, ("super je ženo što djeca ovo ne jedu pa si za djecu spremila drugu hranu, ne bismo imali dosta za nas da i oni jedu
)- i odma se predbilježio za menu slijedeće godine!!
ZAKLJUČAK: S tim bakalarom je isto sve ko i kod jadranske ribe na gradele- nema tajnog recepta, samo treba dobra riba, samo je ubibože skupa i teško ju je nać
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma