Zubic vila prvotno napisa
AndrejaMa prvotno napisa
Kada bi morali birati da li da vam smanje plaću ili da vam kolega ostane bez posla, što biste odlučili?
Nitko nije nakon ovog posta odgovorio Andreji na ovo dosta zanimljivo pitanje. Odgovor zapravo najbolje može reći koliko smo osjetljivi na druge.
to za mene nije zanimljivo pitanje nego jeftina demagogija.
da mi na račun smanjenja moje plaće, kolegica koja sjedi do mene u sobi zadrži posao, odmah bih pristala.
da su rekli što će s tim haračem napraviti, nekakav suvisao program, da znam radi čega se odričem, isto tako, pristala bih i na veći postotak.
a da se ja moram odricati zato da moji novci krpaju kojekakve nezakrpive crne rupe u proračunu, nastale radi svi znamo čega, a ne globalne financijske krize il neke više sile, kad mediji svakodnevno iznose afere koje više ni ne pamtimo, a najmanje pamtimo što se desilo s glavnim akterima, kad se vidimo s nemalim novcima financira obnova prozora na samostanu u tomislavgradu i njihov tamburaški orkestar, i, kao šlag na kraju, kad se ja usudim pobuniti protiv toga, da me se još proglašava socijalno neosjetljivom, e to me bome ljuti.