Naime,
zanima me jeste li u Ikea Family klubu koji je poklonio bon (putem e-maila) od 5 EUR svojim članovima...bon se može iskoristiti do 24.12. samo pa ako netko ne može svoj iskoristiti, a volio bi nekog usrećiti-rado primam iste
![]()
Naime,
zanima me jeste li u Ikea Family klubu koji je poklonio bon (putem e-maila) od 5 EUR svojim članovima...bon se može iskoristiti do 24.12. samo pa ako netko ne može svoj iskoristiti, a volio bi nekog usrećiti-rado primam iste
![]()
Ja to nisam dobila a imam tri kartice :/
A moda je mail otišao u spam![]()
Pogledaj pod spam ukoliko imaš u mailovima opciju pregleda spamova...meni dođe normalno u inboxAdrijana prvotno napisa
A mislim da su svi to dobili...
ja iosto nisam dobila - ili nisam primjetila
Nema. A spamove mi odmah briše.
Šteta jer drugi tjedan idemo :/
Imam zato one poklone za rođendane koje pošalju s čestitkom pa ćemo bar to podići![]()
imas link na stranici pa im posalji da nisi dobilaAdrijana prvotno napisa
A što se dobije za rođendan?![]()
Mi smo prije 2 tjedna podigli rođendanskog plišanog zeca, i iskoristili bon. Bon možeš iskoristiti samo uz pripadajuću IKEA Family karticu, bez nje ti ne vrijedi. Prvo predaš bon u onom IKEA Family dijelu, oni skeniraju tvoju IKEA Family karticu i izdaju ti nekakvu novu karticu na kojoj je taj iznos od 5 €. Kad na kraju dođeš na blagajnu, predaš tu novu karticu, pa ti ukupnu cifru računa umanje za tih 5 €.
Imam ja Ikea Family kartice i to tri komada.mamanatali prvotno napisa
Samo nisam dobila taj poklon bon![]()
Ma ja sam se više osvrnula na annie84 da joj neće pomoći samo bonovi koje joj netko pokloni, jer uz svaki bon mora ići pripadajuća kartica. I jedno i drugo moraju glasiti na isto ime.
Ja sam podigla naš bon bez family kartice, nisu me tražili iako sam je imala u rucimamanatali prvotno napisa
![]()
Ps-poklon za rođendan dobivaju samo djeca ili i odrasli? Jer mi ga nismo dobili...
samo djeca. Zadnje je bio euti za CD, ali ga nije bilo pa smo uzeli futrolu za laptop koja nam uoće ne treba.
Jesi označila kad si radila karticu da želiš da ti novosti i bonovi (gutschein) dolaze putem e-maila?Adrijana prvotno napisa
Imaš na stranici mogućnost promjene podataka pa probaj, ako nisi, tamo staviti da želiš putem e-maila dobivati novosti i poklon bonove...
A onda ne znam, meni su skenirali moju IKEA Family karticu kad sam im dala bon.
Moji klinci ove godine nisu dobili pokolon. Skroz sam to smetnula s uma. Prošle smo dobili.
Možda ove godine nismo tako puno potrošili?!![]()
A nije došao ni ovaj bon od 5 EUR.![]()
Mi smo jednom zaboravili karticu kad smo kupovali velike stvari (oko 700 EUR) , tako da čisto sumnjam da smo tako puno potrošili u međuvremenu da nam šalju bon. Mislila sam da bon dobivaju svi članovi Ikea Family kluba... :/TeFil prvotno napisa
Tak i tak nećemo ići u Austriju slijedećih dana, pa nam je isto sa i bez bona. Ali bi svakako bilo zgodno znati zašto nije došao, a ni poklon klincima.![]()
a ja nisam ništa dobila kad mi je bio ročkas![]()
jel to uvijek daju ili su tek nedavno počeli?
Poklone dobivaju samo djecacinderella prvotno napisa
![]()
annie84, ja sam dobila bon, ali sam izbrisala taj mejl.
Ako ima način da ga iskopam na njihovim stranicama, rado ti ga proslijedim.
HvalaDalm@ prvotno napisa
Bon vrijedi do 24.12.Probaj u izbrisanim mailovima ako imas tu opciju na mailu?
Mejl s nisam našla pa sam ih pitala da pošalju ponovo.
Odgovorili su mi mejlom koji vrijedi umjesto bona. Javi adresu ako hoćeš da ti proslijedim, s obzirom da vrijedi samo još sutra.
Hvala ti puno, no ja sam tek sad vidjela ovu poruku....Dalm@ prvotno napisa
Nema veze, hvala ti svejedno
![]()