Bok, mi smo rođendan slavili ovdje:

http://www.olympionic-team.hr/

Kako je to bio 5. rođendan, roditelji su uglavnom samo ostavili djecu i sjeli na kavu u kafic. Ja sam naravno zabavljala roditelje pa nisam imala prilike biti untra. Ali djeca su bila jako zadovoljna animatorom. I tužna jer zbog zanimljivih igara nakon 3 sata (!) moraju ići kući a nisu se stigli poigrati njihovim zanimljivim igračkama (ovo mogu potvrditi, zbilja imaju super igračke, sve novo i funkcionira).
Roditelji manje djece su mogli stalno biti s njima, bilo u dijelu gdje se slavio rođendan, bilo u ostalim sobama igraonice. A pošto je bilo ljeto (7. mjesec) u ostatku igraonice nije bilo nikoga.
Onoliko koliko sam vidjela, meni je taj animator bio preglasan i prenapadan, ali djeca su se bacala na njega na kraju rođendana (valjda sam prestara). Svakako, svi su klinci bili zadovoljni nakon ta 3 sata. I to 3 sata sami bez roditelja, većina njih baš nije išla po igraonicama, bar ne tako dugo. To valjda dovoljno govori.
I osoblje im je beskrajno ljubazno.
A hrana je ko i svugdje: sve što se donese mora imati službeni atest pa smo na kraju sve uzeli od njih: pizza (probala sam naručiti sendviče, ali njihov dobavljač to nema), torta iz neke relativno poznate slastičarnice, zaboravila koje, koju naravno nisu skoro uopće pojeli.
Zbog ljetnog popusta, sve me to (3 sata rođendana, 20 djece, 2 animatora, hrana, piće i torta) došlo 1000 kn.
Od srca preporučujem.