Vodili bismo klince pa ako je netko bio prijašnjih godina, nek mi kaže jel prikladno za 2,5 godišnjakinju? (Stariji idu obavezno, a za malu razmišljam hoće li se uplašiti.)
Vodili bismo klince pa ako je netko bio prijašnjih godina, nek mi kaže jel prikladno za 2,5 godišnjakinju? (Stariji idu obavezno, a za malu razmišljam hoće li se uplašiti.)
Posljednje uređivanje od laumi : 11.02.2010. at 10:35
Evo, odgovaram sama sebi: sad sam zvala Turističku zajednicu i ljubazna gospođa mi je sve objasnila - u nedjelju, 14.2. u 11 sati je okupljanje povorke kod crkve u Donjoj Stubici, a sama bitka počinje oko 12 h na imanju Majsec (oko 5oo m od centra D. Stubice; imaju veliko parkiralište). Ulaz je besplatan. Nadam se da će vas još doći tamo!
Mi smo Svena vodili u Samobor, bio je ispod dvije godine, nije to bas sve previse dozivio. Nije se ni bojao niti ga je nesto odusevilo.
P.S. moram se pohvalit da mi draga frendica nastupa u toj bitci i po onom sta mi je pricala oni jako profesionalno pristupaju tome i puuuuno vjezbaju da bude sto autenticnije.
A kada će biti održana ta bitka u Samoboru ako netko zna? Jel to bitka na konjima, jer Nevena najviše zanima vidjeti konja u živo?
mi smo bili prošle godine, maleni je tada bio star 2 g. i 2 mj. Meni osobno prebučno, njega se onda nije dojmilo, više kćer. Mislim da ove godine nejdemo.
mi bili prošle godine,dakle mali mi je imao oko 1.5 g.sve je ok,jedino kaj je bilo dosta blatno pa smo se namučili jer smo išli sa kolicima.inače ako imaš klinca bolje stoji kod mlina ili više,jer je dole baš prebučno od topova i sl.